Waarom RTV Vlissingen

RTV Vlissingen (RTV-V) is Vlissingen. Je vindt ons via het YouTube kanaal, social media en natuurlijk via de website. RTV-V is hét venster op jouw stad en laat je zien en horen wat er allemaal in Vlissingen gebeurt. We zijn de lokale omroep (sinds 2010) voor Vlissingen, en brengen je dichter bij de stad. Vind je het fijn dat je door RTV-V op de hoogte wordt gehouden van het nieuws en de verhalen uit Vlissingen? Word dan Vriend van RTV Vlissingen en support jouw lokale omroep.

 

Waarom vriend worden van RTV Vlissingen?

Uw steun als onderneming/organisatie of particulier is van groot belang om RTV Vlissingen in de toekomst te kunnen behouden. Het in stand houden van een (private) lokale internetzender brengt zoals u zult begrijpen ook kosten met zich mee. Denkt u daarbij aan het aanschaffen van apparatuur, camera (s), statieven, geluidsapparatuur, onderhoud, en de exploitatie van de website etc. Je bent al Vriend van RTV Vlissingen voor slechts €10,- per jaar!

Aanmelden
U kunt zich aanmelden onder vermelding van uw naam, bedrijf, organisatie, via  email en geef uw keuze aan link - vermelding met of zonder logo. Zodra uw betaling is ontvangen, zullen we de link op onze website plaatsten .

Doneren
U kunt uw donatie over maken via bankrekeningnummer: NL29 RABO 0156 5899 31

SponsorKliks
Wil je RTV Vlissingen ook gratis sponsoren? Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van RTV Vlissingen. Voor jou een kleine moeite, en voor RTV Vlissingen directe inkomsten.
Via de categorieën in het menu kan je tevens bij diverse webwinkels als Bol.com, Coolblue, Booking.com en Expedia bestellen. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar RTV Vlissingen. En nogmaals, het kost je niets extra! Steun ons via je online aankoop!

Betalen via  PayPal

Vrienden van RTV Vlissingen

Smart Roadster Zeeland
VOC Vlissingen
Museum Scheldewerf
Scheldeblues