Waarom RTV Vlissingen

 

RTV Vlissingen (RTV-V) is Vlissingen. Je vindt ons via het YouTube kanaal, social media en natuurlijk via de website. RTV-V is hét venster op jouw stad en laat je zien en horen wat er allemaal in Vlissingen gebeurt. We zijn de lokale omroep (sinds 2010) voor Vlissingen, en brengen je dichter bij de stad. Vind je het fijn dat je door RTV-V op de hoogte wordt gehouden van het nieuws en de verhalen uit Vlissingen? Word dan Vriend van RTV Vlissingen en support jouw lokale omroep.

 

Je bent al Vriend van RTV Vlissingen voor slechts €10,- per jaar!  

RTV Vlissingen - Nieuws dat er toe doet!

 

Waarom vriend worden van RTV Vlissingen?

Uw steun als onderneming/organisatie of particulier is van groot belang om RTV Vlissingen in de toekomst te kunnen behouden. Het in stand houden van een (private) lokale internetzender brengt zoals u zult begrijpen ook kosten met zich mee. Denkt u daarbij aan het aanschaffen van apparatuur, camera (s), statieven, geluidsapparatuur, onderhoud, en de exploitatie van de website etc.

Aanmelden
U kunt zich aanmelden onder vermelding van uw naam, bedrijf, organisatie, via  email
en geef uw keuze aan linkvermelding met of zonder logo. Zodra uw betaling is ontvangen, zullen we de linkvermelding op onze website plaatsten.

Betalen via bank
Donatie via bankrekeningnummer: NL29 RABO 0156 5899 31

Betalen via  PayPal

Vrienden van RTV Vlissingen

VOC Vlissingen
Museum Scheldewerf
Scheldeblues
Smart Roadster Zeeland