www.de-faam.nl

Vlissingen heeft de Vredesvlam (wo, 19 sep 2018)
Vlissingen - Na twee jaar van intensieve voorbereiding en de nodige werkzaamheden staat hij er: de World Peace Flame in Vlissingen. Zaterdag werd het vuur in het monument ontstoken.
>> meer lezen

Zeeuwse scouts massaal bijeen in Veere (wo, 19 sep 2018)
Het was het afgelopen weekend perfect weer voor de Zeeuwse Scoutiviteit, het tweejaarlijkse evenement met workshops, trainingen en activiteiten in en rond het Scoutcentrum Veere. Zaterdag werd tevens de twintigste verjaardag gevierd van Scouting Regio Zeeland. Dat was reden voor een feestje.
>> meer lezen

. (wo, 19 sep 2018)
..
>> meer lezen

. (wo, 19 sep 2018)
.
>> meer lezen

Frans Naereboutdag MuZEEum (wo, 19 sep 2018)
VLISSINGEN - Zaterdag 22 september staat het Zeeuws maritiem muZEEum in het teken van de Frans Naereboutdag. Een echte familiedag vol activiteiten. Op deze dag mogen kinderen gratis naar binnen; volwassenen betalen de halve prijs.
>> meer lezen

Debuutfilm Middelburger op 12 november in Vlissingen (di, 18 sep 2018)
De uit Middelburg afkomstige Jesse de Vries (39) debuteert met zijn eerste korte film. KRAS LOT is de titel en hij is samen met twee andere korte films te zien op 12 november in het CCXL theater in Vlissingen. Theo Rietveld ging namens De Faam bij Jesse op bezoek.
>> meer lezen

Feestelijke opening en Open Huis nieuwe HZ-onderwijslocatie (di, 18 sep 2018)
MIDDELBURG - Donderdag 27 september vindt de officiële opening van de nieuwe onderwijslocatie van HZ University of Applied Sciences aan Het Groene Woud 1-3 in Middelburg plaats. Het programma kent twee delen: een inhoudelijk gedeelte voor genodigden gevolgd door een feestelijke openingshandeling en een Open Huis voor algemeen publiek dat graag een kijkje wil nemen in het pand.
>> meer lezen

Zeeuwse kampioenschappen jeu de boules (ma, 17 sep 2018)
MIDDELBURG - Op zondag 16 oktober werden op de banen van Club Jeu de Boules Middelburg de jaarlijkse Zeeuwse Kampioenschappen gespeeld. Er hadden zich 26 teams voor ingeschreven waarvan 8 teams uit Le Bastion Goes en 18 teams van Club Jeu de Boules Middelburg.
>> meer lezen