Sport

Sport · 28. juli 2021
Zondag 25 juli vond de Kick-Off plaats, op het pleintje bij VC Vlissingen daar werd de 1e speelronde gespeeld, van de Groene Ster Street League Vlissingen 2021. De Street League is een sportieve strijd tussen de wijken in de stad. En afgelopen zondag ging de Street League van start in Vlissingen, de wijkteams zijn bekend en ingedeeld.
Sport · 24. juli 2021
Tjonge, jonge het leek wel of ik de teletijdmachine van professor Barabas had gebruikt. Jos Houtzager: "Ik had bij de training van deel 1 gezet dat het 17 juli gefilmd was terwijl het 16 moest zijn. Het tweede deel heb ik gefilmd vanaf de reservebank dus ik zit nog dichter op de actie".

Sport · 22. juli 2021
Vanaf komende week gaan we geregeld video-opnames maken van zaalvoetbalvereniging ZZV Groene Ster uit Vlissingen. En ook zullen we een verslag maken van de Street League 2021 Vlissingen en Middelburg. Dit is een sportieve strijd tussen jonge voetballers van de wijken in de stad.
Sport · 22. juli 2021
Afgelopen maandag 12 juli en dinsdag 13 juli hebben de turnsters van de A-selectie en acrogroep samen het seizoen afgesloten d.m.v een demo. Deze hebben ze al meerdere keren laten zien zodat er voor elke belangstellende een plekje was. Daarna als afsluiting genoten van een ijsje van de ijscokar. Een geslaagde afsluiting van een wedstrijdloos seizoen.

Sport · 08. juli 2021
Wie wordt de nieuwe Pokerkampioen van Nederland? Bijna 40.000 Nederlandse liefhebbers van het kaartspel Texas Holdem hebben een poging gewaagd tijdens de online voorrondes van het Open Nederlands Kampioenschap Poker (ONK Poker). De beste 178 spelers waaronder ook twee Zeeuwen, Arne De Kindt (Sint Jansteen) en Jeroen De Reus (Middelburg), van dit seizoen strijden aankomend weekend om de eer en de titel. Dit jaar op een bijzondere plek, namelijk vanuit hun eigen huiskamer.