Sport

Sport · 08. oktober 2021
Groene Ster Streetleague 3e en 4e plaats - Witte Wijk - Middengebied De twee ploegen maakten er een mooie pot van. Ismail had een neusje voor de goal, namens de Witte Wijk. Het is leuk om te kijken naar straatvoetbal, omdat het zo snel heen en weer golft.
Sport · 28. september 2021
De ploegen waren behoorlijk aan elkaar gewaagd. De winnaar zou de finale halen, het ging ergens om. Spanning was aanwezig en de duels waren pittig. Scheidsrechter Jan kreeg behoorlijk wat te verduren. Jonge spelers waren het vaak niet eens met de beslissingen. Gelukkig waren Marik en Salim er om brandjes te blussen.

Sport · 25. september 2021
Het eerste elftal van Groene Ster speelde tien september tegen Eindhoven, verschillende camerateams filmden dit. Voor de wedstrijd speelde het tweede team echter voor de beker tegen Ede, heb er een stukje van gefilmd. Tijdens de pauze van de wedstrijd tegen Eindhoven gingen wat jeugdige voetballers een balletje trappen. Ik herkende Soufian de balkunstenaar, de zoontjes van rapper KD en keeper Edmilson. Dat voordeel heb ik doordat ik de Streetleague heb opgenomen.
Sport · 18. september 2021
Finaleronde Groene Ster Street League Witte Wijk - Bonedijke

Sport · 15. september 2021
Tien september jongstleden vond de zaalvoetbalwedstrijd tussen Groene ster en Eindhoven plaats. In de pauze van de eredivisiewedstrijd werd Marik naar voren geroepen. Aangezien het zijn afscheid uit het bestuur was werd hij in het zonnetje gezet. De shirtsponsor gaf hem een volwassen + babyshirt met zijn rugnummer vier. Marik doet een stapje terug maar blijft nog wel betrokken bij de club. Bedankt voor al je werk in het bestuur!
Sport · 07. september 2021
Groene ster Vlissingen Street League Finaledag Bloemenlaan - Middengebied Maar liefst 5 wedstrijden straatvoetbal van 2x 15 minuten waren er op de finaledag. Het was op zondag 29 augustus en vond plaats op het pleintje van V.C. Vlissingen. Team binnenstad zou beginnen tegen team Bossenburgh en aangezien ik ze nog niet gefilmd had stond ik er klaar voor.

Sport · 31. augustus 2021
Zondag was de finaleronde van het straatvoetbal op het pleintje van VC Vlissingen. Er waren maar liefst 5 wedstrijden die 2x 15 minuten duurden. De teams waren behoorlijk fanatiek. De finale ging tussen team Bossenburgh en team Bloemenlaan. Bossenburgh won met 3-1 de beker.
Sport · 29. augustus 2021
Groene Ster Vlissingen Street league ronde 5 Witte Wijk – Middengebied deel 2 Er werd behoorlijk gescoord over en weer. Djaymoh maakte er een hoop voor de Witte wijk en Luca voor het Middengebied. Ismail en Rafael vielen nog lelijk op de straat. Dat was even schrikken. Gelukkig werden ze goed opgevangen.

Sport · 28. augustus 2021
Wat een leuke wedstrijd zeg in de Witte wijk zelf. Het voordeel voor mij als cameraman was dat ik overdekt kon staan in een hokje om te filmen. Het was namelijk wat aan het regenen. Natuurlijk wilde ik ook wat meer dichtbij filmen dus ik had een plastic zak over de camera heen gedaan.
Sport · 25. augustus 2021
20-08-2021 Ik nam coördinator (hulptrainer) André Siereveld mee in de auto om wederom naar sporthal de Zwake te gaan in ’s Gravenpolder. Dit keer speelden de boys van Groene Ster tegen ZVG Gorinchem. Die spelen een divisie lager maar ze willen promoveren dit seizoen.

Meer weergeven