Sport

Sport · 10. november 2021
Deel 1 stopt met een spannend moment. Wat gebeurt er? De scheidsrechter fluit en de spelers lopen naar hem toe. André Siereveld (zonder n): "Op dat moment was het 4 tegen 4 i.p.v. 5 tegen 5. Zij scoorden, als je in ondertal bent en er word tegen je gescoord, dan mag de 5e man er weer in. Het vreemde is, dat zij scoorden en er opeens een 5e speler van hun inkwam, dat kan nooit. Omdat onze speler het veld inging, kreeg hij geel.
Sport · 02. november 2021
Groene Ster 2 speelt thuiswedstrijden op woensdagavonden. Meestal eens per twee weken. Ze spelen zaalvoetbal in de Topklasse C. Regelmatig doen jonge spelers van JVOZ (Jeugd Voetbal Opleiding Zeeland) mee. Spelers van 16 of 17 jaar. Dan is het belangrijk dat ervaren spelers ze opvangen. Ik zie die rol vooral bij Romeo Goelaman. Hij straalt rust en vertrouwen uit.

Sport · 28. oktober 2021
Na de finale die team Bossenburgh won van team Bloemenlaan eind augustus, was het tijd voor de prijsuitreiking. Net zoals vorig jaar werden er fakkels gebruikt om dit te vieren, tof om te zien. De nummers 1 t/m 3 kregen een mooie beker en team Middengebied kreeg de sportiviteitsprijs.
Sport · 20. oktober 2021
Daar was hij dan, de finale van de Streetlelague. De teams hadden er zin in, de jonge voetballers stroopten de mouwen op. Keeper Edmilson van Bossenburgh, hield de rust binnen zijn team. Soufian, fungeerde namens team Bloemenlaan als spelverdeler.

Sport · 08. oktober 2021
Groene Ster Streetleague 3e en 4e plaats - Witte Wijk - Middengebied De twee ploegen maakten er een mooie pot van. Ismail had een neusje voor de goal, namens de Witte Wijk. Het is leuk om te kijken naar straatvoetbal, omdat het zo snel heen en weer golft.
Sport · 28. september 2021
De ploegen waren behoorlijk aan elkaar gewaagd. De winnaar zou de finale halen, het ging ergens om. Spanning was aanwezig en de duels waren pittig. Scheidsrechter Jan kreeg behoorlijk wat te verduren. Jonge spelers waren het vaak niet eens met de beslissingen. Gelukkig waren Marik en Salim er om brandjes te blussen.

Sport · 25. september 2021
Het eerste elftal van Groene Ster speelde tien september tegen Eindhoven, verschillende camerateams filmden dit. Voor de wedstrijd speelde het tweede team echter voor de beker tegen Ede, heb er een stukje van gefilmd. Tijdens de pauze van de wedstrijd tegen Eindhoven gingen wat jeugdige voetballers een balletje trappen. Ik herkende Soufian de balkunstenaar, de zoontjes van rapper KD en keeper Edmilson. Dat voordeel heb ik doordat ik de Streetleague heb opgenomen.
Sport · 18. september 2021
Finaleronde Groene Ster Street League Witte Wijk - Bonedijke

Sport · 15. september 2021
Tien september jongstleden vond de zaalvoetbalwedstrijd tussen Groene ster en Eindhoven plaats. In de pauze van de eredivisiewedstrijd werd Marik naar voren geroepen. Aangezien het zijn afscheid uit het bestuur was werd hij in het zonnetje gezet. De shirtsponsor gaf hem een volwassen + babyshirt met zijn rugnummer vier. Marik doet een stapje terug maar blijft nog wel betrokken bij de club. Bedankt voor al je werk in het bestuur!
Sport · 07. september 2021
Groene ster Vlissingen Street League Finaledag Bloemenlaan - Middengebied Maar liefst 5 wedstrijden straatvoetbal van 2x 15 minuten waren er op de finaledag. Het was op zondag 29 augustus en vond plaats op het pleintje van V.C. Vlissingen. Team binnenstad zou beginnen tegen team Bossenburgh en aangezien ik ze nog niet gefilmd had stond ik er klaar voor.

Meer weergeven