Overig

Overig · 25. augustus 2022
Het is nu een heerlijke tijd om de natuur in te trekken. Veel bomen en struiken hangen vol met eetbare bessen, veel planten zijn alweer uitgelopen en met wat geluk vind je eetbare paddenstoelen.
Overig · 09. augustus 2022
De nieuwe musicalfilm vol bekende Minidisco-hits! Op alle campings in Nederland wordt er deze zomer weer door veel kinderen gedanst op de Minidisco-liedjes Dans Met Tante Rita, Tsjoe Tsjoe Wa en Theo, Theo. Vanaf 21 december zijn deze grote hits voor het eerst op het witte doek te bewonderen in de gloednieuwe musicalfilm Het Feest van Tante Rita.

Overig · 19. juli 2022
Steeds meer mensen in Nederland tonen belangstelling voor een gezonde leefstijl waar voeding en beweging belangrijke onderdelen van zijn. Het veranderen en verbeteren van een eetpatroon blijkt in de praktijk moeilijk om vol te houden.
Overig · 08. juli 2022
Trouwen met de liefde van je leven? Voor een bruiloft moet je vaak diep in de buidel tasten. Bruidsparen besteden in 2022 namelijk € 16.182 aan hun bruiloft.

Overig · 06. juli 2022
Veel dierenpensions kampen deze zomer met topdrukte. Dit komt niet helemaal uit de lucht vallen: in coronatijd namen meer Nederlanders een huisdier dan de jaren ervoor.
Overig · 01. juli 2022
Steeds meer mensen in Nederland tonen belangstelling voor een gezonde leefstijl waar voeding en beweging belangrijke onderdelen van zijn. Het veranderen en verbeteren van een eetpatroon blijkt in de praktijk moeilijk om vol te houden.

Overig · 22. juni 2022
Vanaf 1 juli 2022 zijn rookmelders in alle woningen wettelijk verplicht. Op iedere verdieping van een huis waar gewoond wordt, moet minstens één goedgekeurde rookmelder hangen.
Overig · 10. juni 2022
Mensen met een middeninkomen die tot voor kort redelijk goed konden rondkomen, redden het steeds vaker niet zonder te bezuinigen of hun spaargeld te gebruiken. Door de hoge energieprijzen merkt deze groep nu voor het eerst dat zij onder de streep minder overhouden of tekort komen. Het Nibud trekt opnieuw aan de bel over deze ontwikkeling en roept hen op om hun inkomsten en uitgaven goed onder de loep te nemen.

Overig · 02. juni 2022
De Tweede Kamer heeft met grote meerderheid een verzoek van de leden Van der Plas (BBB) en Van Haga aan de regering verworpen om vissers financieel te compenseren.
Overig · 20. mei 2022
In Zeeland is het aantal gevallen van cybercriminaliteit in het eerste kwartaal van 2022 met 53,1% toegenomen ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar.

Meer weergeven