Promotie sticker RTV Vlissingen


Sinds 2010 is RTV Vlissingen de stad (internetzender) voor de gemeente Vlissingen, gericht op het lokale (stad en gemeentelijk) nieuws uit de gemeente Vlissingen en omstreken. En vanaf 2019 publiceren we ook regionaal nieuws uit diverse regio's. We verslaan het nieuws op een positieve maar ook kritische manier. We doen dit door middel van vrije nieuwsgaring, nieuwsduiding en door het maken van speciale programma items. De programma's en reportages dragen een breed scala aan informatie op sociaal, maatschappelijk, economisch, cultureel en politiek vlak.
 
Promotie sticker
RTV Vlissingen heeft in juli 2021 een mooie promotie sticker laten ontwikkelen door Hans Bommeljé om reclame te maken voor de lokale omroep. We hebben inmiddels een goede naamsbekendheid opgebouwd in de regio door de jaren heen, maar vreemd genoeg is de bekendheid onder de Vlissingers nog maar minimaal. De komende tijd gaan we deze sticker verspreiden en (plakken) in de gemeente Vlissingen. Bij Naaiatelier Martien in de Walstraat is de eerste sticker geplakt op de winkelruit naast de deur. 

Wilt u ook mee doen aan deze promotie actie, dan kunt u een sticker aanvragen via: info@rtvvlissingen.nl onder vermelding promotie sticker.