Regio

Regio · 04. december 2022
Dit jaar herintroduceert de Grote Kerk Veere de Kerstmarkt in het kerkgebouw. Eentje waar kunst, cultuur en duurzame producten samenkomen.
Regio · 04. december 2022
Het Nederlands Politie Orkest geeft 13 december 2022 in Theater De Mythe een gratis concert met als thema ‘Politie voor Iedereen’.

Regio · 02. december 2022
Donderdag 1 december heeft de trekking van De Kleine Jantje Beton Loterij plaatsgevonden. Uit de 137.659 door kinderen verkochte lootjes zijn onder toeziend oog van de notaris de winnende lotnummers getrokken door de directeur van Jantje Beton, Dave Ensberg.
Regio · 02. december 2022
Wie op een zaterdagavond dringend een huisarts nodig heeft, moet in Zeeland gemiddeld 1 minuut wachten tot de dienstdoende huisartsenpost de telefoon opneemt.

Regio · 01. december 2022
Met veel trots kondigt FVD zijn lijsttrekker aan in Zeeland! - Martin is historicus, politiek adviseur, fractievoorzitter in Middelburg en FVD-fractievoorzitter in Provinciale Staten van Zeeland.
Regio · 30. november 2022
Goes - Het is alweer ruim een jaar geleden dat Quaeris Media BV negen krantentitels en magazines van Trainews Media overnam. Sindsdien is er door de uitgever fors geïnvesteerd in kwalitatieve redactie en mooie fotografie.

Regio · 26. november 2022
MIDDELBURG – De omvangrijke fotocollectie van jonkheer Leonard den Beer Poortugael is overgedragen aan het Zeeuws Archief. De Veerenaar overleed in 2017 en liet tienduizenden afbeeldingen na. ‘Het beschikbaar stellen wordt een grote uitdaging, een meerjarenproject.’
Regio · 25. november 2022
Kunstenaar snijdt in oude tapijten en wekt daarmee de verbazing op van ruim 1,6 miljoen TikTokkers. Bianca Runge begon drie weken geleden met het delen van filmpjes op TikTok. In haar atelier verwerkt ze overtollige kralen, sieraden en tapijten tot een grote kunstinstallatie. Haar werkzaamheden filmt ze en deelt ze op TikTok met de hashtag ‘Oddly Satisfying’.

Regio · 25. november 2022
Steeds meer inwoners van Zeeland krijgen te maken met digitale misdrijven zoals phishing, hacking en WhatsApp-fraude.
Regio · 23. november 2022
Inmiddels is dit een traditie om naar uit te zien: een bezoekje aan Het Kaslokaal Winterfestival tijdens de gezelligste dagen van het jaar. Op vrijdag 2, zaterdag 3 en zondag 4 december van 10.00 tot 17.00 uur is het zover. Met stands van lokale ondernemers, livemuziek, workshops en lekkers kom je helemaal in de sfeer van de feestdagen!

Meer weergeven