Lokaal · 06. augustus 2022
De ergste hitte is inmiddels achter de rug, maar de droogte nog niet. Het jaar 2022 is, net zoals 2018, een erg droog jaar.
Lokaal · 06. augustus 2022
Afgelopen vrijdagavond ging voor de 37e keer de langste nachtmarkt van Nederland in Vlissingen van start. Na 2 jaar afwezig te zijn geweest, in verband met de coronamaatregelen, was het vrijdagavond 5 juli zover dat de nachtmarkt weer zijn doorgang kon vinden.

Lokaal · 04. augustus 2022
De laatste dagen spoelen er veel dode vogels aan op de Walcherse stranden. Stichting Strandexploitatie Veere ruimt dagelijks tientallen kadavers op.
Lokaal · 04. augustus 2022
VLISSINGEN/BRESKENS - Met de Visserijdagen op 5, 6 en 7 augustus in aantocht, heeft de Westerschelde Ferry in samenwerking met het Visserijmuseum de boot omgetoverd tot ‘Varend Museum’.

Lokaal · 02. augustus 2022
Het nieuw te bouwen appartementencomplex ‘De Dempo’ ligt achter het bestaande complex van l’escaut aan de Van Dishoeckstraat en aan het Stumphiuspark. De ontwikkeling van De Dempo is de 2e deellocatie in de Scheldewijk. L’escaut woonservices gaat hier 80 sociale huurappartementen bouwen, geschikt voor één en tweepersoonshuishoudens.
Lokaal · 01. augustus 2022
Raisa en Roozmarijn Radstaat uit Oost-Souburg De Zeeuwse Zusjes hadden al een eigen YouTube kanaal en sinds kort hebben ze nu een eigen website. Daarop staan de vlogs en de uitjes die ze gemaakt hebben.

Lokaal · 01. augustus 2022
De werkzaamheden in de Coosje Buskenstraat zijn in volle gang en het streven is om de herinrichting van de Coosje Buskenstraat tot aan het kruispunt met de Boulevards Bankert en De Ruyter zo ver mogelijk gereed te hebben voor de zomervakantie (bouwvak).
Lokaal · 30. juli 2022
Op de weekmarkt in Vlissingen kun je sinds kort terecht voor cosmetica producten op basis van paardenmelk. Jan Otte is een half jaar geleden gestart met de verkoop van deze cosmetica producten.

Lokaal · 28. juli 2022
De organisatie van Rescue Vlissingen heeft vanmorgen samen met haar advocaat, in een overleg met de burgemeester, een uiterste poging gedaan om het evenement op woensdag 17 augustus 2022 te kunnen laten plaatsvinden.
Lokaal · 26. juli 2022
De organisatie van Rescue Vlissingen is maandagavond op de hoogte gesteld van het persbericht uitgegeven door de gemeente Vlissingen. Burgemeester Bas van den Tillaar heeft maandag besloten geen vergunning te verlenen.

Meer weergeven