Documentaires RTV Vlissingen

RTV Vlissingen heeft de afgelopen periode een aantal documentaires gemaakt, hieronder een overzicht van de recent gemaakte documentaires.

In deel 2 de restauratie van de Mercuur de werkzaamheden aan het schip verlopen voorspoedig, en diverse ruimtes in het schip zijn al volledig gerestaureerd.

In het eerste deel van de documentaire zien we het vertrek uit Scheveningen en de aankomst in de Dokhaven in Vlissingen, en beelden van de officiële overdracht.


Dit jaar bestaat Reptielenzoo Iguana in Vlissingen 36 jaar, de stichting is in 1981 opgericht en gehuisvest aan het Bellamypark. Op 19 mei 1982 werd de
opvang geopend voor publiek.

De scheepswerf de Koninklijke Maatschappij de Schelde was decennia lang de trots van Vlissingen. De hele stad liep uit als een schip van de helling gleed.


Overige documentaires

Veel mensen kijken met angst tegen het fenomeen oud worden aan. Ziet de toekomst er echt zo pessimistisch uit als wij denken? Een documentaire van Vincent van den Broek.

Meer documentaires bekijken via 2 Doc.nl. De korte documentaires die hier te zien zijn, zijn speciaal gemaakt met het oog op online distributie en verbindt daar consequenties aan wat betreft vertelperspectief en verhaalopbouw.