Kunst en Creativiteit

Een nieuwe rubriek van RTV Vlissingen, we zijn op zoek naar kunstenaars en creatievelingen
die graag eens met hun werk in de spotlights willen staan voor onze nieuwe rubriek Kunst en Creativiteit in Vlissingen. We komen dan op locatie filmen en maken dan een reportage over
jouw en je werk. Reageer hier of stuur een mailtje naar trivo@rtvvlissingen.nl 

Kunst en Creativiteit  aflevering 2 - Tjeerd Vrielink

Als de zwaartekracht niet meer telt, in deze 2e aflevering van Kunst en Creativiteit een gesprek
met Tjeerd Vrielink autonoom kunstenaar. “Ik ben een reiziger die vertelt over de schoonheid van die andere plek”. Mijn werk is een onderzoek naar de wereld achter de verschijning. Het staat
altijd in het teken van het andere, het niet zichtbare van de werkelijkheid. De reportage kwam tot stand met medewerking van Trivo Marjanovic (verslaggever RTV Vlissingen) voor de rubriek Kunst en Creativiteit.

Kunst en Creativiteit Aflevering 1 - Leon Riekwell

In deze eerste aflevering van Kunst en Creativiteit kwam beeldend kunstenaar en kunstkenner Leon Riekwell aan het woord. Met een ervaring van meer dan dertig jaar in manifestaties, tentoonstellingen en hedendaagse kunst, richt Leon zich op het werkgebied Kunst & Markt als intermediair tussen professionele kunstenaarsvormgevers en opdrachtgevers. ‘Kunst geeft je een grote vrijheid in het denken op de manier dat er geen grenzen zijn, je kunt hier aan uitdrukking geven via muziek, literatuur,film of via de beeldende kunst en geeft daarbij ongekende mogelijkheden’, aldus Leon Riekwell.  

Tentoonstelling Covra
De werken tentoongesteld in de Covra, wat een kantoorgebouw is, en waar kunstenaars hun kunstwerken kunnen laten zien. Er zijn sdrie thema’s te zien: oranje zwart en wit. Ook zijn er daar ongeveer 42 werken te zien van Leon Riekwell die ontstaan zijn in de periode tussen 2012 en 2017.       

Website: Underdogburo.nl