Mode & Lifestyle

Rubriek over de laatste modetrends kapsels modekleuren beauty make-up tips voor vrouwen en mannen gepresenteerd door RTV Vlissingen. Geregeld gaan we op zoek naar de nieuwste trends op modegebied. Maar ook overige zaken die betrekking hebben op het gebied van Mode & Lifestyle kunt u via deze rubriek bekijken. Heeft u op modegebied iets te melden, meld u dan aan via onze contactpagina.  

Miss Beauty of Zeeland 2016 Deel 1

Geslaagde eerste echte Zeeuwse Finale Miss Beauty of Zeeland

Zaterdagavond 14 mei was het dan zover, dé finale van Miss Beauty en Miss Teen of Zeeland 2016. Voorheen werd de finale van Zeeland gezamenlijk met Noord-Brabant georganiseerd. Dit jaar niet! Aan de Vlissingse boulevard in het Amadore Grand Hotel Arion streden vijf Beauty’s en zeven Teens voor de titels. De finale bestond uit verschillende rondes, te weten een introductie ronde, een bikinironde, en een gala- en vragenronde. Een vijftal juryleden had de moeilijke taak om de dames te jureren op hun zelfpresentatie, voorkomen en antwoord op hun vraag.

Miss Beauty of Zeeland deel 2

Miss Beauty of Zeeland slot

Mode & Lifestyle aflevering 02 - Kapsalon Vertigo

Deze week waren op bezoek bij Kapsalon Vertigo Vlissingen de kapsalon is sinds 2005 gevestigd in het pand aan de Scheldestraat 6 in Vlissingen. Vera vroeg aan medewerkster Manda wat de komende tijd de nieuwe trend is op haarmode gebied.

Mode en Lifestyle aflevering 01 - Modezaak Steketee 

Deze week waren op bezoek bij Modezaak Steketee Vlissingen Steketee Damesmode is gevestigd in het overdekte winkelcentrum van Vlissingen. Dames die ons bezoeken zullen verrast worden door de uitgebreide collectie met veel kleur en printjes. De kleding is modern, stijlvol en fleurig. Zonder moeite kunt u uw garderobe aanvullen. Bovendien is alles scherp geprijsd en van sublieme kwaliteit.