Sponsorkliks: Sponsor RTV Vlissingen via uw aankopen

U kunt uw lokale nieuws (internetzender) RTV Vlissingen sponsoren door uw aankopen te doen via Sponsorkliks. Per bestelling krijgt RTV Vlissingen een percentage van de bestelling!

Hoe werkt het?
Ga naar de volgende website: U komt dan op de 
website van Sponsorkliks terecht waar u naar allerlei webwinkels kunt doorklikken voor uw inkopen. Zoals Wehkamp, Bol.com, Albert Heijn, Mediamarkt, Coolblue, Thuisbezorgd, HEMA, ANWB, Decathlon en vele andere winkels! Bestel je bij deze webwinkels via de link Sponsorkliks via onze website, dan is per besteding een bepaald percentage voor RTV Vlissingen. Twee vliegen in één klap: cadeaus en sponsoring geregeld en zo ondersteunt u onze organisatie.

Financiële bijdrage leveren aan uw sponsordoel
Via SponsorKliks kunt u zelf een financiële bijdrage leveren aan RTV Vlissingen zonder dat het u een cent extra kost! Bestel bijvoorbeeld online een pizza via Thuisbezorgd en RTV Vlissingen ontvangt hiervoor geld. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar uw sponsordoel. En het kost u niets extra!

Let op: geen commissie op boeken
In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

Waarom SponsorKliks?
SponsorKliks is al sinds 2011 actief en wordt door de hoge omzetten die wij leveren bij de meeste winkels in het hoogste commissiesegment geplaatst. Doordat duizenden verenigingen actief deelnemen kunnen wij zeer goede, en regelmatig exclusieve, commissie-afspraken maken met winkels. Door deze schaalvoordelen keert SponsorKliks de hoogste nettocommissie uit in de markt!

Je blijft anoniem
Noch SponsorKliks, noch RTV Vlissingen weet wie er iets besteld heeft, je hoeft namelijk niet in te loggen. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor RTV Vlissingen is bedoeld. Dat weten ze omdat je via een klik op SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan. Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bijvoorbeeld Bol een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat je de bestellingen die je online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol doet, levert RTV Vlissingen niets op.