Uitleg hoe Sponsor Kliks werkt

U kunt onze vereniging RTV Vlissingen steunen door uw aankopen (online) via de link op onze website te gebruiken onder aan de pagina.

Wilt u onze vereniging ook GRATIS sponsoren?
Zorg er dan voor dat u voortaan uw online aankopen doet via de Sponsor Kliks pagina van onze vereniging. Voor u een kleine moeite, voor onze vereniging directe inkomsten. Vertel dit daarom door aan andere mensen die RTV Vlissingen een warm hart toedragen. Via uw aankopen steunt u onze vereniging. 
 
Webwinkels
Via de link staan diverse webwinkels als Wehkamp, Bol.com, Coolblue, Booking.com en Expedia. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar onze vereniging uw sponsordoel. En nogmaals, het kost u niets extra! 

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.nl wordt gedaan. 75% van deze commissie wordt gestort op de bankrekening van uw vereniging. Of u nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.nl naar de site van Bol.com, u betaalt hetzelfde bedrag.

Let op: geen commissie op boeken
In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

Waarom SponsorKliks?
Sponsor Kliks is al sinds 2011 actief en wordt door de hoge omzetten die wij leveren bij de meeste winkels in het hoogste commissiesegment geplaatst. Doordat duizenden verenigingen actief deelnemen kunnen wij zeer goede, en regelmatig exclusieve, commissie-afspraken maken met winkels. Door deze schaalvoordelen keert SponsorKliks de hoogste nettocommissie uit in de markt!

Ga naar de webwinkels om uw bestelling te doen.