Download
Evenementenkalender 2017.pdf
Adobe Acrobat document 483.0 KB

Via deze pagina houden we u op de hoogte van de evenementen/activiteiten die plaats vinden in Vlissingen. Wilt u een evenement of activiteit in de publiciteit brengen via deze pagina, meld u dan aan via onze contactpagina. Stuur een foto/folder/flyer mee en een korte bondige tekst om uw activiteit aan te kondigen!

Midzomernachtmarkt Boulevard Vlissingen

Vrijdagavond 4 augustus 2017 is het weer zover, de langste Nachtmarkt van Nederland op de Boulevards van Vlissingen. Het is nu alweer de 34ste keer dat dit grootse evenement in Vlissingen plaatsvindt. Wederom zijn we er in geslaagd om door middel van cultuur, folklore en commercie U te verrassen en te verwennen met een avondje Vlissingen. Enige onderdelen van dit evenement zijn : een twintigtal standwerkers ( waaronder de Nederlands kampioen )en 350 kramen van uiteenlopende branches.

Dit festijn biedt U ook de mogelijkheid om kennis te maken met de vele terrassen en horecabedrijven op de Vlissingse Boulevards. Ter afsluiting van dit evenement wordt U uitgenodigd om vanaf 00.30 uur het bijzonder spectaculaire vuurwerk bij te wonen, dat vanaf de gehele boulevard is te aanschouwen. Dit evenement wordt u aangeboden door Speciale Markten Zuid-West Nederland. De Midzomernachtmarkt wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Vlissingen en wordt o.a. gesponsord door de horeca op de Vlissingse Boulevards, de Koninklijke Schelde Group, het Loodswezen en Multraship . De Midzomernachtmarkt is open vanaf 19.00 uur en zal om 20.00 uur officieel worden geopend door het afvuren van kanonschoten.

De Piek

Cultuurwerf

CineCity XLArsenaaltheater

MuZEEum

Museum ScheldewerfClub Bellamy

Sint Jacobskerk

BellamyparkDe Concurrent

Panta Rhei

Het Arsenaal