RTV Vlissingen lokale stads (internet) zender voor Vlissingen!

Presenteert het nieuws vanuit de Stad Vlissingen. Inmiddels een begrip voor Vlissingen, sinds 2010 zijn we gestart met het maken van eenvoudige reportages uit de stad. Inmiddels uitgegroeid tot een “volwassen” lokale (internet) zender die via een actuele website dagelijkse nieuws brengt. Ook zijn we actief via de sociale media zoals Twitter en Facebook.


RTV Vlissingen is een *private organisatie stads lokale (internet) zender sinds september 2010 voor Vlissingen, destijds opgericht door Ben Bosselaar en het motto is: RTV Vlissingen 'volop in beweging'.

*Particuliere organisaties worden ook wel private organisaties genoemd. Een niet-gouvernementele organisatie is een private organisatie die onafhankelijk opereert van de overheid voor een verondersteld maatschappelijk belang.

RTV Vlissingen 'Volop in beweging'

Een jong team met voornamelijk Vlissingers die feeling met de stad hebben. Politiek, cultuur, sport, muziek, evenementen, religie, economische en algemeen maatschappelijke onderwerpen, veiligheid komen zoveel mogelijk gevarieerd aan bod. RTV Vlissingen werkt alleen met vrijwilligers die diverse programma's en reportages ondersteunen. 
  
 Not For Profit Organisatie
 
RTV Vlissingen is een Not For Profit Organisatie, dat betekend dat er wel commerciële prijzen kunnen worden gevraagd of worden berekend, en deze gelden komen ten goede aan de organisatie. Om de organisatie draaiende te houden zijn we afhankelijk van giften, sponsors, donaties en overige gelden die binnenkomen via eventuele adverteerders en ads via de website.    


Logo ontwikkeling en verklaring hiervan

RTV Vlissingen heeft een eigen logo laten ontwikkelen, dit beeldmerk ziet u terug op onze website maar ook in de door ons gemaakte video (s). Water speelde hierbij een grote rol, het logo vertegenwoordigt dan ook een druppel water met diverse kleuren combinaties deze kleuren zijn ook terug te vinden via onze website. Het logo geeft een puzzel indruk, de stukjes passen als een soort puzzel in elkaar.

De combinatie van kleine en grote beeldmerken laat hierdoor zien dat RTV Vlissingen voor groot en klein is. Het geen wat vertoond wordt via RTV Vlissingen is door en voor iedereen toegankelijk, jong en oud en van wat welke kleur cultuur en achtergrond dan ook!

Visie en Missie

Download
Visie en Missie.pdf
Adobe Acrobat document 98.3 KB

Wat doet RTV Vlissingen
RTV Vlissingen (RTV V) is een private lokale internet TV zender, en is gericht op het nieuws in de gemeente Vlissingen. En we willen van dit nieuws op een positief kritische manier verslag doen. RTV Vlissingen doet dit door middel van vrije nieuwsgaring en door het maken van speciale programma items. (RTV V) wil de komende jaren uitgroeien tot een vaste en betrouwbare mediapartner op lokaal niveau. (RTV V) heeft een kantoor/studio in de bibliotheek aan de Spuistraat. Maak gerust eens een vrijblijvende afspraak,en bekijk samen met een medewerker van ons team wat de mogelijkheden zijn, u bent van harte welkom.

Mediabereik
Via diverse website's en sociale media zoals Facebook en Twitter die onder beheer vallen van MultraNet bereiken we niet alleen Vlissingen en omgeving maar de gehele Provincie Zeeland, video's van zowel nieuwsitems en of promotie doeleinden hebben dan ook een groot bereik voor wat voor doelgroep dan ook. Dus ook voor adverteren of het maken van een promotiefilmpje bent u bij ons aan het goede adres!  

Landelijke media aandacht
RTV Vlissingen maakt geregeld eigentijdse reportages over het wel en wee in Vlissingen. En indien hier aanleiding voor mocht zijn, betrekken we ook de landelijke media hierin. Zoals SBS 6 (Hart van Nederland), WNL, Omroep Max, RTL Nieuws, en de Telegraaf. 


Werkgebied
Ons werkgebied is voornamelijk de Stad Vlissingen daar van uit werken we ook, maar ook Oost - Souburg en Ritthem vallen hieronder.

Redactie 
Het team overlegt 1 of 2 wekelijks over de inhoud van de uitzendingen, regelt gasten en zorgt dat de benodigde informatie aanwezig is via de geplande redactievergaderingen.

Samenwerking met door en voor !

De afgelopen jaren heeft RTV Vlissingen naamsbekendheid opgebouwd, en diverse organisaties werkzaam vanuit Vlissingen willen dan ook via RTV Vlissingen informatie delen via ons medium.

Gemeente Vlissingen,
Bibliotheek Vlissingen, Blokje bij Blokje, Porthos, VOC Vlissingen Koninklijke Harmonie Ons Genoegen (KHOG), Vlissingen 700, Panorama Walcheren, Dok 41 Kenniswerf, Cultuurwerf, De Piek, Arsenaaltheaer, Gors Kek (mensgerichte ondersteuning), Kinderboerderij Paardoes (Arduin),Sail de Ruyter, Rescue Vlissingen. Via deze organisaties zullen we u de komende tijd op de hoogte houden voor het laatste nieuws! Bekijk hier de links.

Promotie van uw winkel of bedrijf via RTV Vlissingen

Heeft u interesse om uw winkel, bedrijf, vereniging te promoten door middel van een korte videopresentatie laat het ons weten. Informeer wat de kosten hiervoor zijn. Ook kunt u er voor kiezen om een reclame campagne te starten. 


Uw reportage zal binnen 24 uur online komen te staan via onze website, zeelandnet video, youtube, etc. zo heeft u een groot bereik om uw winkel/bedrijf te promoten! Ook zijn we actief via de sociale media. Neem voor meer informatie contact op met Ben Bosselaar.

Ondersteuning / vrienden worden met RTV Vlissingen
Wilt u onze organisatie ondersteunen, of vriend worden van RTV Vlissingen dan kunt u een donatie doen. Lees meer via deze pagina wat de mogelijkheden zijn.

Organisatie 

Verslaggeving / Presentatie


Pavla Pruchova
Trivo Marjanovic
Fabian Spierings


Techniek / Camera
Ben Bosselaar
Trivo Marjanovic

Radio
Fabian Spierings       
                  
   

Adviseur
Jan Jacobs                                          


Management
Ben Bosselaar  Directeur/hoofdredacteur

Voor alle overige zaken met betrekking tot RTV Vlissingen, videoreportages interviews, programmering, nieuws items, en overige vragen kunt u contact opnemen met Ben Bosselaar, (film & programmamaker). Ook coördineert hij het tot stand komen van het media (eind) product en ziet toe op de kwaliteit hiervan.   
                                              
  
    
Contact gegevens / postadres

Bibliotheek Vlissingen per adres: Spuistraat 6 4381 HR Vlissingen op de bovenste verdieping hebben we een ruimte waar we u graag ontvangen. U kunt een afspraak maken op dinsdag of woensdag vanaf 14.00 uur - 17.00 uur. Vooraf graag aanmelden via ons email adres