Overig

Overig · 19. juli 2022
Steeds meer mensen in Nederland tonen belangstelling voor een gezonde leefstijl waar voeding en beweging belangrijke onderdelen van zijn. Het veranderen en verbeteren van een eetpatroon blijkt in de praktijk moeilijk om vol te houden.
Overig · 08. juli 2022
Trouwen met de liefde van je leven? Voor een bruiloft moet je vaak diep in de buidel tasten. Bruidsparen besteden in 2022 namelijk € 16.182 aan hun bruiloft.

Overig · 06. juli 2022
Veel dierenpensions kampen deze zomer met topdrukte. Dit komt niet helemaal uit de lucht vallen: in coronatijd namen meer Nederlanders een huisdier dan de jaren ervoor.
Overig · 01. juli 2022
Steeds meer mensen in Nederland tonen belangstelling voor een gezonde leefstijl waar voeding en beweging belangrijke onderdelen van zijn. Het veranderen en verbeteren van een eetpatroon blijkt in de praktijk moeilijk om vol te houden.

Overig · 30. juni 2022
Ilham Abali heeft een nieuwe overeenkomst getekend met ADO Den Haag. Sinds 2019 maakt de 20-jarige middenveldster uit Vlissingen deel uit van het eerste elftal. Echter gooide een zware knieblessure in januari 2020 roet in het eten.
Overig · 23. juni 2022
De voetballers van de G1 SV Walcheren behaalden de 5e plaats op Oranjedag bij VV Papendrecht. Een mooie prestatie aangezien er 14 ploegen meededen. Bas Stal nam de medailles in ontvangst.

Overig · 22. juni 2022
Vanaf 1 juli 2022 zijn rookmelders in alle woningen wettelijk verplicht. Op iedere verdieping van een huis waar gewoond wordt, moet minstens één goedgekeurde rookmelder hangen.
Overig · 10. juni 2022
Mensen met een middeninkomen die tot voor kort redelijk goed konden rondkomen, redden het steeds vaker niet zonder te bezuinigen of hun spaargeld te gebruiken. Door de hoge energieprijzen merkt deze groep nu voor het eerst dat zij onder de streep minder overhouden of tekort komen. Het Nibud trekt opnieuw aan de bel over deze ontwikkeling en roept hen op om hun inkomsten en uitgaven goed onder de loep te nemen.

Overig · 02. juni 2022
De Tweede Kamer heeft met grote meerderheid een verzoek van de leden Van der Plas (BBB) en Van Haga aan de regering verworpen om vissers financieel te compenseren.
Overig · 20. mei 2022
In Zeeland is het aantal gevallen van cybercriminaliteit in het eerste kwartaal van 2022 met 53,1% toegenomen ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar.

Meer weergeven