Lokaal

Lokaal · 15. maart 2024
MIDDELBURG - Het Zeeuws Archief gaat van start met Nieuw Openbaar, een serie over archieven die recent openbaargemaakt zijn.
Lokaal · 13. maart 2024
Nog even en het is feest in de winkel van Boekhandel 't Spui, want de boekenweek start alweer bijna! Namelijk op 16 maart, er staan een drietal zeer verschillende activiteiten op het programma voor elk wat wils.

Lokaal · 13. maart 2024
De SGP ontving bericht van omwonenden van het Baskensburgplein dat daar bijna dagelijks veel afval ligt, zoals lachgascylinders, ballonnen, peuken, blikjes, verpakkingen, enz.
Lokaal · 07. maart 2024
Woensdag 6 maart tekenden we met Bouwbedrijf De Delta B.V. de overeenkomst voor de nieuwbouw van de Van Dishoeckstraat. We kiezen voor sloop en vervangende nieuwbouw. Op de plaats van de huidige appartementen bouwen we 24 sociale huurappartementen terug.

Lokaal · 07. maart 2024
Aan het begin van de week is gestart met het plaatsen van windschermen met daarop de afbeeldingen van werknemers van de Koninklijke Maatschappij De Schelde.
Lokaal · 07. maart 2024
De boulevards in Vlissingen zijn in de zomerperiode alleen toegankelijk voor langzaam verkeer. Van 1 april tot en met 31 oktober geldt er een toelatingsbeleid op de boulevards.

Lokaal · 02. maart 2024
Op vrijdag 8 maart is het Internationale Vrouwendag. Het thema van dit jaar is ‘Een wereld, duizend vrouwen’.
Lokaal · 29. februari 2024
Het monument Mannen tussen Staal stond tijdelijk (2017) op de Peperdijk en is donderdagmiddag 29 februari verplaatst.

Lokaal · 29. februari 2024
In opdracht van de gemeente Vlissingen heeft een ecologisch adviesbureau onderzoek gedaan naar de meeuwen in onze stad. Waar broeden ze, zoeken ze naar voedsel en komen ze vandaan?
Lokaal · 29. februari 2024
Op vrijdag 1 maart verschijnt het nieuwe boek Zwerver Omie en ik - Een dakloze is gewoon een mens zonder huis van Cayla Aerssens.

Meer weergeven