27. juni 2022
“Ivanhóeóeóeóe…..” Columnist Jan van Damme opent de 13e editie van de gratis krant Zeeuws Weerzien met een herinnering aan de tijd dat er nét een tv in huis stond.
26. juni 2022
Thrillerschrijver Fedor de Groot was zaterdag 25 juni afgereisd naar Vlissingen op uitnodiging van Peter en Elles Maas van Bruna Vlissingen om zijn boeken te signeren.

24. juni 2022
De NH90 is een tweemotorige, multifunctionele helikopter. De helikopter is ontwikkeld als reactie op de NAVO-behoefte aan een militaire helikopter die zowel boven land als boven zee kan opereren. Tijdens Rescue Vlissingen, op woensdag 17 augustus, zal de Belgische NH90 helikopter een demonstratie geven.
24. juni 2022
Onlangs zijn de werkpontons aangekomen en deze liggen nu in het dok van Perry om schilder-werkzaamheden aan de buitenkant van het schip mogelijk te maken. Ook is er een stelling aangebracht op het werkponton zodat alle delen van het schip bereikbaar zijn voor onderhoud.

23. juni 2022
De voetballers van de G1 SV Walcheren behaalden de 5e plaats op Oranjedag bij VV Papendrecht. Een mooie prestatie aangezien er 14 ploegen meededen. Bas Stal nam de medailles in ontvangst.
Regio · 22. juni 2022
Zaterdag 25 juni komt het unieke harp-piano duo Lavinia Meijer en Feico Deutekom naar de grote Kerk Veere op uitnodiging van Douwe Eisenga. Een concert voor liefhebbers van modern klassiek door muziek van de Zeeuwse componist Douwe Eisenga alsook bewerkingen van hedendaagse componisten zoals Philip Glass.

22. juni 2022
Vanaf 1 juli 2022 zijn rookmelders in alle woningen wettelijk verplicht. Op iedere verdieping van een huis waar gewoond wordt, moet minstens één goedgekeurde rookmelder hangen.
21. juni 2022
Vanaf maandag 20 juni is fase 3 van de toegangsbeperking van inzamelcontainers voor rest en gft-afval ingegaan. Huishoudens in het Middengebied van Vlissingen die geen rolcontainer hebben, ontvangen volgende week een informatiebrief met een afvalsleutel.

19. juni 2022
Sinds vorige week kunnen Walchenaren en inwoners van de gemeente Vlissingen terecht in de nieuwe winkel van Bio Drôme in Vlissingen voor natuurvoedings producten. Zo’n winkel was er al in Goes sinds 2007, maar er kwamen steeds meer vragen van klanten wanneer komt er ook eens zo’n zaak op Walcheren.
17. juni 2022
Met gepaste trots is de allereerste opvoering van onze Highschool Musical Class: de Highschool Musical. Ondanks de coronatijd is het de leerlingen, onze talenten in ontwikkeling, en artistieke staf gelukt om een eerste productie op Scheldemond College op de planken te krijgen. Een productie die niet zomaar even op de planken staat.

Meer weergeven