30. juli 2021
Tijdens de zomeractie van Jeugdbibliotheek.nl kunnen jeugd en jongeren de mooiste verhalen beleven. Gewoon op hun telefoon of tablet. Met de gratis online Bibliotheek-app downloaden ze de leukste e-books en luisterboeken. Ook als ze nog géén lid zijn van de bieb.
Sport · 28. juli 2021
Zondag 25 juli vond de Kick-Off plaats van de voetballers van 11 tot 15 jaar uit de Vlissingse wijken, op het pleintje bij VC Vlissingen daar werd de 1e speelronde gespeeld van de Groene Ster Street League Vlissingen 2021. De Street League is een sportieve strijd tussen de wijken in de stad. Prachtig om de gretigheid te zien en het enthousiasme. De laatste twee wedstrijden werden in de regen gespeeld maar ze bleven strijden.

26. juli 2021
Twee weken geleden kwam de VerhalenArk terug over zee uit het Verenigde Koninkrijk en ligt sinds dien in de Eerste Binnenhaven van Vlissingen. De expositie is met ingang van zaterdag 24 juli open voor bezoekers. De openingstijden zijn dagelijks van 10:00 tot 18:00 uur.
24. juli 2021
De Deltaband uit Vlissingen heeft sinds maart vorig een jaar nieuw uniform. Alleen niemand heeft de Deltaband in de nieuwe uniformen kunnen zien en horen. Vrijdagavond 23 juli was het dan eindelijk zover, Deltaband Vlissingen paradeerde door het centrum van de stad en presenteerden zij hun nieuwe uniform aan het publiek. De mars ging van start vanaf de Coosje Buskenstraat richting Boulevard de Ruyter en op het Bellamypark werd een stop ingelast. Daarna vertrok de Deltaband richting eindpunt de...

Sport · 24. juli 2021
Tjonge, jonge het leek wel of ik de teletijdmachine van professor Barabas had gebruikt. Jos Houtzager: "Ik had bij de training van deel 1 gezet dat het 17 juli gefilmd was terwijl het 16 moest zijn. Het tweede deel heb ik gefilmd vanaf de reservebank dus ik zit nog dichter op de actie".
Regio · 23. juli 2021
18 september aanstaande gaat de voorstelling The Most Fascinating Problem In The World, samen met de al eerder gedanste voorstelling The Big Crying, van NDT 2 landelijk in première in de Grote Kerk Veere. Beide voorstellingen vinden in een bijzondere setting plaats: het podium is gesitueerd in het midden van de kerk, tussen de pilaren, en de bezoekers zitten om het podium heen. Deze voorstelling heeft alle ingrediënten in zich om een unieke avond te beleven. Grote Kerk Veere volgt alle...

Sport · 22. juli 2021
Vanaf komende week gaan we geregeld video-opnames maken van zaalvoetbalvereniging ZZV Groene Ster uit Vlissingen. En ook zullen we een verslag maken van de Street League 2021 Vlissingen en Middelburg. Dit is een sportieve strijd tussen jonge voetballers van de wijken in de stad.
Sport · 22. juli 2021
Afgelopen maandag 12 juli en dinsdag 13 juli hebben de turnsters van de A-selectie en acrogroep samen het seizoen afgesloten d.m.v een demo. Deze hebben ze al meerdere keren laten zien zodat er voor elke belangstellende een plekje was. Daarna als afsluiting genoten van een ijsje van de ijscokar. Een geslaagde afsluiting van een wedstrijdloos seizoen.

19. juli 2021
Update: de route is aangepast en zal korter zijn dan eerder gemeld! De route zal starten vanaf de Boulevard ter hoogte van de Coosje Buskenstraat en start tussen kwart over 8 en half 9. De Deltaband uit Vlissingen heeft sinds maart vorig een jaar nieuw uniform. Alleen niemand heeft de Deltaband in de nieuwe uniformen kunnen zien en horen. Vrijdagavond 23 juli a.s. is het dan eindelijk zover. Tussen 20.15 en 20.30 uur is de Deltaband - in het nieuw - te zien en te horen op de boulevards in...
18. juli 2021
Opening expositie Ode aan de Schelde. In het kunstcentrum Filiaal Vlissingen in de Walstraat exposeert kunstenares Agnes den Hartogh Ode aan de Schelde, en deze duurt nog tot 12 september. Tijdens twee open middagen zaterdag 17 juli en zondag 18 juli, vertelt ze over haar werk en haar inspiraties. Via de Expositie Ode aan de Schelde schetst Den Hartogh haar visie op verleden, heden en toekomst van Vlissingen en de Schelde.

Meer weergeven