Lokaal en regionale radio 

Patrick Lodiers onthult nieuw doek “Het Blauwe Uur” in Panorama Walcheren

Tijdens de overdracht in 2017 is er een 5 jaren planning gemaakt voor de restauratie van het Museumschip Hr.Ms. Mercuur. De werkzaamheden verlopen voorspoedig en volgens planning.

Patrick Lodiers onthult nieuw doek “Het Blauwe Uur” in Panorama Walcheren

Zaterdagmiddag 20 april vond in de oude Machinefabriek in Vlissingen waar Panorama Walcheren is gevestigd, de onthulling plaats van het nieuwste panorama deel “Het Blauwe Uur”

Stichting Oorlogsjaren Vlissingen presenteert programma herdenkingsjaar 2019

In deze geluidsopname zijn te horen, Jaap Ventevogel, Willemien van Montfrans-Hartman en tot slot Jan Koopman

Regionale radio - Streektaal

Laatste uitzending van Streektaal Radio

Streektaal Radio is inmiddels uitgegroeid tot een groot succes in diverse regio's en provincies. Het programma wordt elke maandag live uitgezonden via Hofstreek FM en vandaar uit verzonden naar de andere omroepen wie het weer op andere dagen uitzenden. Streektaal Radio kun je beluisteren via deze link. RTV Vlissingen werkt samen met Streektaal Radio om zo de *uitzendingen verder te verspreiden via onze media! Geregeld zullen we hier een nieuwe update plaatsten van Streektaal Radio!

Lokale radio - RTV Scheldemond (live)

*Op deze pagina ziet u een overzicht van een aantal lokale en regionale radio omroepen die actief zijn in Zeeland. Echter Vlissingen heeft nog geen specifieke lokale radio omroep gericht op de Stad Vlissingen. Bij deze roepen we dan ook enthousiaste mensen op die zich de komende tijd willen bezig gaan houden met het oprichten van een Lokale radiozender speciaal gericht op de gemeente Vlissingen! U kunt uw ideeën en voorstellen zenden aan de redactie van RTV Vlissingen. info@rtvvlissingen.nl