Lokaal · 01. februari 2023
Het is dit jaar 70 jaar geleden dat de Watersnoodramp 1 februari plaats vond, de grootste natuurramp van de 20ste eeuw in Nederland.
Lokaal · 01. februari 2023
Heb jij een koffer met een bijzonder reis- of migratieverhaal? Doneer hem op de koffer inzameldag van FENIX bij University College Roosevelt.

30. januari 2023
Brandweerman of vrouw, starten met een opleiding verpleegkundige of aan de slag bij de KNRM, politie of misschien wel Defensie.
Lokaal · 30. januari 2023
De locatie voor een islamitische school is na jaren gesteggel bekend gemaakt, eerder werd gesproken over een locatie in Oost-Souburg, maar het college vindt De Combinatie in Vlissingen een betere plek.

Regio · 30. januari 2023
Na de vakantieperiode zijn we weer volop aan het sporten. Maar na een ‘rustperiode’ moet je wel uitkijken als je weer vol tekeer gaat op het voetbalveld.
Lokaal · 28. januari 2023
Via Safe Store Opslag kun je goederen opslaan in opslagunits van klein tot groot voor zowel particulieren en bedrijven.

Regio · 28. januari 2023
Boekhandelaren hebben een goed jaar achter de rug. Landelijk worden er meer boeken verkocht, vooral in fysieke winkels!
Regio · 28. januari 2023
Rotterdam - We zien onze docenten zwoegen en staken, online les geven en het beste ervan maken in bijzondere situaties.

Lokaal · 26. januari 2023
Oud-topsportleerling van het Scheldemond College, Siebe Schieman heeft zijn docent Michael Bronner bedankt in het SBS6 programma ‘De Helden van het Onderwijs’.
Lokaal · 26. januari 2023
Deze week zijn er fietsopruimacties in Middelburg. Geruimde fietsen kunnen op worden opgehaald bij de gemeentelijke loods op industrieterrein Arnestein.

Meer weergeven