Feestelijke opening nieuwe Aldi met openingsaanbiedingen en kras en winactie

Op vrijdagochtend 10 maart 2023 wordt om 08.00 uur de nieuwe ALDI winkel aan de Komstraat 1 in Vlissingen feestelijk geopend.

Nieuwe Aldi Vlissingen © MultranetMedia

Kras en winactie en tegoedbonnen
De opening wordt gevierd met openingsaanbiedingen en een kras en winactie. De eerste vierhonderd klanten krijgen bij aankoop van minimaal € 20,- aan boodschappen een tas met gegarandeerd een aantrekkelijke prijs. “Op de kraskaarten staan prijzen als een soundbar en blender of tegoedbonnen van maximaal € 250,-. Voor klanten die naast het net vissen is er, zolang de voorraad strekt, een gratis herbruikbare ALDI-tas”. Laat Specialist External Communicatie Dieuwertje de Jong van ALDI Nederland weten aan RTV Vlissingen.

Foodtruck
Om de openingsdag compleet te maken staat er buiten een foodtruck. Daar worden heerlijke verse gerechtjes met de producten van ALDI bereid die klanten gratis kunnen proeven.

Winkel krijgt twee entrees
Aldi Vastgoed is bijna klaar met de bouw van de nieuwe Aldi in Vlissingen. De winkel is bijna 1.900 m2, met plaats voor ongeveer 90 gratis parkeerplaatsen voor klanten via de ondergelegen parkeergarage. De entree van het parkeren is voorzien aan de Komstraat en bereikbaar vanaf de Spuikomweg. De nieuwe winkel (deze is boven de parkeergarage) krijgt twee entrees, aan de kant van de Coosje Buskenstraat en op de hoek van de Coosje Buskenstraat en de Spuikomweg. De nieuwbouw sluit beter aan bij de bestaande bebouwing. “De nieuwe Aldi in Vlissingen is één van de mooiste ALDI’s van Nederland, die haar deuren 10 maart 2023 zal openen”. Laat Aldi Vastgoed weten.     

Laden en lossen
Het laden en lossen door Aldi BV. zal plaats vinden aan de zijde van de Komstraat en inpandig. Met het inpandig laden en lossen wordt de overlast voor omwonenden beperkt.

Noodwinkel
Sinds februari 2022 konden de klanten van de Aldi terecht via een noodwinkel in de Spuikom (parkeerplaats) om de boodschappen te doen. Met de opening van de nieuwe Aldi op 10 maart 2023 komt er een einde aan de noodwinkel via de Spuikom.

Reactie schrijven

Commentaren: 0