· 

Rondleiding door de nieuwe Aldi Vlissingen

Namens RTV Vlissingen mochten we donderdagmiddag 9 maart een dag voor de opening een kijkje nemen in de nieuwe Aldi! Samen met Dominique Klinckhamers Filiaalhouder Aldi Vlissingen en Adrie Oosterling District Sales Manager Aldi kregen we een rondleiding door de nieuwe winkel.

Dominique Klinckhamers (links) en Adrie Oosterling (rechts) © Multranet Media

Recente ALDI-formule
Adrie Oosterling District Sales Manager : "De sfeer, de inrichting en het assortiment in de winkel zijn verrassend en vernieuwd. De winkel in Vlissingen biedt hiermee de meest recente ALDI-formule. Zo liggen direct bij binnenkomst versproducten zoals groente, fruit, vis en vlees". Dominique Klinckhamers Filiaalhouder Aldi Vlissingen: "Ook komt de geur van afgebakken brood je meteen tegemoet. De goed geteste en prijswinnende producten, bekend als de Trots van ALDI, zijn het bewijs dat naast de beste prijs, hoge kwaliteit bij ALDI hoog in het vaandel staat". De nieuwe Aldi aan de Coosje Buskenstraat 133 opende vrijdagmorgen 10 maart om 08:00 uur feestelijk de deuren.

Kraskaarten en tegoedbonnen voor de eerste vierhonderd klanten
Altijd prijs bij de feestelijke opening van ALDI Vlissingen? Natuurlijk wel! Kras en win. De eerste vierhonderd klanten krijgen bij aankoop van minimaal € 20,- aan boodschappen een tas met gegarandeerd een aantrekkelijke prijs. Op de kraskaarten staan prijzen als een soundbar en blender of tegoedbonnen van maximaal € 250,-. Voor klanten die naast het net vissen is er, zolang de voorraad strekt, een gratis herbruikbare ALDI-tas. Iedereen is van harte welkom.

Duurzame winkel
Duurzaamheid als één van de belangrijkste pijlers voor ALDI? Natuurlijk wel! Elke dag werken we aan gezondere, duurzamere boodschappen en minder afval. Daarnaast betrekken we regionale aannemers, installateurs en leveranciers bij de bouw, worden duurzame bouwmaterialen gebruikt en richten we de winkels zo duurzaam mogelijk in.

De nieuwe winkel aan de Coosje Buskenstraat 133 in Vlissingen beschikt over 75 eigen parkeerplaatsen. De openingstijden zijn op maandag tot en met zaterdag van 08.00 tot 20.00 uur en zondag van 10.00 tot 18.00 uur.

Kijk hier voor meer informatie Aldi Vlissingen vernieuwt.

Reactie schrijven

Commentaren: 0