· 

Kringloop Leuke Spullen Vlissingen op nieuwe locatie

Sinds 5 mei is de Stichting Verkoop Leuke Spullen Vlissingen gevestigd op een nieuwe locatie, de Oude Industrieweg in Vlissingen.  

Kringloop Leuke Spullen Vlissingen  © Multranet Media

Afgelopen vrijdag avond 2 juni gingen om 18:00 uur we namens RTV Vlissingen een kijkje nemen op de nieuwe locatie, er stond voor dat de kringloopwinkel open ging al een groot aantal mensen te wachten om naar binnen te gaan.  

Tonie van der Jagt: “We zijn al een jaar of 4 bezig en zijn op de Edisonweg begonnen en daar moesten we weg van de gemeente Vlissingen. Om de kringloopwinkel toch te kunnen behouden voor Vlissingen, hielp de gemeente met het mogelijk maken van een nieuwe plek.” En nu zijn we hier terecht gekomen op de Oude Industrieweg in dit mooie pand. Vrijdagavond 5 mei zijn we daar begonnen. We doen alles voor de goede doelen en krijgen heel veel spullen aangeboden door particulieren maar ook van bedrijven. En die nemen we in ontvangst en sorteren deze en zetten die in de winkel en vervolgens verkopen we ze.

"En zoals je ziet is het razend druk hier zo op de vrijdagavond en zaterdagmorgen en de opbrengsten gaan naar goede doelen toe. En dat is gelijk ook de reden dat de gunfactor zo groot is, dat de mensen zeggen hè de spullen krijgen weer een mooie herbestemming. En deze gaan naar iemand toe die ze goed kan gebruiken en de opbrengsten gaan naar goeie doelen."

De openingstijden zijn: vrijdagavond van 18:00 – 20:00 uur en zaterdagmorgen van 08:00 – 12:00 uur. En via de website kunt u meer informatie verkrijgen over de Kringloop Leuke Spullen Vlissingen.     

Reactie schrijven

Commentaren: 0