· 

Feestelijke opening nieuwe Speeltuin Scheldekwartier

Achter de schermen waren vrijwilligers al maanden bezig om de speeltuin klaar te maken voor de opening aan de Paardenstraat 68 in Vlissingen.

Archieffoto speeltuin De Oude Stad  © Multranet Media

Open voor 3 maanden
En vrijdag 23 juni is het dan zover, wethouder Coen Bertijn zal samen met het speeltuinbestuur de nieuwe Speeltuin Scheldekwartier om 15:00 uur openen. Deze gaat deze zomer voor ca. 3 maanden open. Daarna volgt een verdere aanpassing van het terrein en wordt de speeltuin nóg mooier! Natuurlijk kan er lekker gespeeld worden in de speeltuin zelf. Maar Las Fiestas heeft samen met Qui-Vive Evenementen & Attractieverhuur diverse springkastelen, spelletjes en een glijhelling beschikbaar gesteld. Deze staan er zowel 23 als 24 juni.
Hoe leuk is dat?

Nieuwe speeltoestellen
"Er is héél veel weggegooid, opgeruimd en schoongemaakt. De speeltuin is natuurlijk al lang niet gebruikt en dat kon je ook wel zien. Er zijn gelukkig ook veel dingen gerepareerd of opgeknapt die we nog makkelijk kunnen gebruiken. Ook zijn er wat nieuwe speeltoestellen aangeschaft die gaan zorgen voor veel spelplezier. Het terrein was in de loop der jaren flink verwilderd dus er is ook veel gemaaid en gesnoeid. Er zijn al wat nieuwe plantjes geplaatst en zo kunnen we deze zomer open." Laat het speeltuinbestuur weten. 

Voor meer informatie, zoals bijvoorbeeld openingstijden en lidmaatschap, kijk op de website.

Reactie schrijven

Commentaren: 0