· 

Festival Onderstroom kijkt terug op een geslaagd festival

In week 27 vond de 45e editie van Festival Onderstroom plaats. Met meer dan 35 zeer uiteenlopende (straattheater) voorstellingen blikt Cultuurwerf terug op een geslaagd festival.

Gezelligheid rondom het Bellamypark  © RTV Vlissingen

Veel bezoekers genoten van drie dagen straattheater, lekkere muziekjes, dansen, kindervermaak, de meest uiteenlopende voorstellingen en lekkere hapjes en drankjes. 

Vlissingen beleefde een weekend vol feest en theater  
Het festival draaide dat weekend vooral om veel straattheater en speciale voorstellingen op bijzondere Vlissingse locaties. De bezoekers waren vol lof over de betaalde special voorstellingen en het Festivalhart op het Bellamypark.
Reacties: "Tof straattheater, lekkere muziek, gezelligheid rondom het Bellamypark." ”Bijzondere acts die meer nijgen naar toneel dan theater en geweldig dat er aandacht is voor talenten." "Fijn dat het festival terug is in de binnenstad, met een heel leuk kinderprogramma.”  
 
Festival Onderstroom 2024
De volgende editie van het festival is op 5, 6 en 7 juli in 2024. Ook dan kan het publiek weer straattheater van topniveau verwachten.  
 
Organisatie  
Festival Onderstroom wordt georganiseerd door Cultuurwerf Vlissingen. Cultuurwerf is onder andere ook organisator van het Bevrijdingsfestival. 

Reactie schrijven

Commentaren: 0