· 

Boulevard 17 in Vlissingen wint prijs voor favoriete terras

Vlissingen, 7 september  2023 - “Het personeel en hun aanhang heeft er alles aan gedaan om te winnen. Met resultaat!”  Horecazaak in de running voor nationale titel ‘Het Lipton Terras van 2023’ en prijzenpot van 150.000 euro

Lipton en Boulevard 17 team

Het terras van Boulevard 17 in Vlissingen is uitgeroepen tot het favoriete terras van de afgelopen maand. Hiermee wint Boulevard 17 een investeringsbudget van 10.000 euro en maakt het terras tevens kans op de nationale titel ‘Het Lipton Terras van 2023’. Na het grote succes van ‘Hét Lipton Terras van 2022’ wil Lipton Ice Tea ook dit jaar de horecaondernemers in het zonnetje zetten. Dit doen zij door vier maanden op een rij een terras uit te roepen als ‘favoriete terras’, binnen de landelijke verkiezing. Boulevard 17 wist in augustus de meeste stemmen te vergaren van de duizenden deelnemende horecazaken. Sinds 2020 is Boulevard 17 in handen van de horecaondernemers Niek Damen, Jelle Damen en Valentijn Damen.

Beste terras van de maand 
Niek Damen, mede-eigenaar van Boulevard 17 in Vlissingen is ontzettend blij met de winst. “Het team
heeft er alles aan gedaan om te winnen en met resultaat. Zo hebben zij al hun vrienden, familie en natuurlijk de gasten aangemoedigd om op ons te stemmen. We zijn heel trots dat we deze mooie prijs in de wacht hebben gesleept. Momenteel zit ons terras bomvol door het lekkere weer, maar binnenkort gaan we de winst groots vieren met een personeelsuitje. Wat we gaan doen is nog een verrassing, maar het belooft één groot feest te worden.”

© Multranet Media

Nog meer kans op prijzengeld
De afgelopen maanden werd er maandelijks een geldprijs van 10.000 euro weggeven aan de horecaondernemer met de meeste stemmen van die maand. Boulevard 17 is met het winnen van deze prijs in de running voor de nationale titel die op maandag 18 september wordt uitgereikt. Nu de stemmen zijn gesloten maken alle horecazaken namelijk opnieuw kans om een van de drie nationale winnaars te worden van de competitie met een totale prijzenpot van 150.000 euro. Horecazaken staan te springen om het investeringsbedrag te winnen: landelijk hebben duizenden zaken zich aangemeld om kans te maken op een van de forse geldbedragen. De horeca-eigenaar met het meeste aantal stemmen – en dus met het meest geliefde terras – wint de wedstrijd en ontvangt een bedrag van 50.000 euro. De nummer 2 ontvangt 30.000 euro en de nummer 3 ontvangt 15.000 euro.

Stemmen
Iedereen die op een van de deelnemende terrassen Lipton Ice Tea besteld, kon tot en met 31 augustus een stem uitbrengen op hun favoriete terras. Via QR-codes op alle glazen Lipton Ice Tea-horeca flesjes, een van de tafelstickers of online doorkliklinks, kom je in de webapp: www.hetliptonterras.nl. Hier kon iedereen per dag één keer stemmen op zijn of haar favoriete terras. Ook consumenten maken hiermee kans in de prijzen te vallen, want Lipton Ice Tea verloot 50 horecacheques met een waarde van 100 euro onder iedereen die een stem heeft uitgebracht. Alle voorwaarden rondom ‘Hét Lipton Terras 2023’ vind je hier.

Reactie schrijven

Commentaren: 3
 • #1

  Hanneke post (donderdag, 07 september 2023 20:35)

  Super! Van harte gefeliciteerd�verdiend gewonnen�

 • #2

  Jessy Van damme (donderdag, 07 september 2023 22:33)

  Jullie zijn toppers!!
  Proficiat

 • #3

  Oma (donderdag, 07 september 2023 22:57)

  Jongens van harte gefeliciteerd. Ik ben trots op jullie.�