· 

Westerschelde Ferry ontvangt feestelijk de 12,5 miljoenste passagier

Voor de Westerschelde Ferry was donderdag 7 september een bijzondere mijlpaal, dan zou namelijk de 12,5 miljoenste passagier van boord stappen.

Directeur Wiljan Vloet verwelkomt de 12,5-miljoenste bezoeker van de Westerschelde Ferry  © Multranet Media

En om 15:10 uur was dan het moment daar, daar stapte Anita Cleef-Teeling uit Zoetermeer van boord, het was de eerste keer dat ze samen met haar man gebruik maakte van de Westerschelde Ferry. Zij werd opgewacht door directeur Wiljan Vloet, in het bijzijn van de pers en nam ze een uniek schilderijtje gemaakt door kunstenares Anne-Marie Vermazen van Atelier de Vloedlijn in ontvangst. Anita en haar man genoten nog van een mooie avond in Vlissingen en namen de laatste ferry terug naar Breskens, waar zij vakantie vieren.

Bijzondere mijlpaal
Voor de Westerschelde Ferry was het een bijzonder moment. In de 20 jaar dat de Westerschelde Ferry vaart, zijn er miljoenen mensen van Vlissingen naar Breskens gevaren en andersom. “Het grote aantal gebruikers toont volgens Vloet aan dat zijn veerdienst een belangrijke dienst biedt, zowel aan bewoners en forensen als aan toeristen.“

Reactie schrijven

Commentaren: 0