· 

Stadskerk Vlissingen organiseert Openluchtsamenkomst

Zij doen dit met verschillende christenen uit Vlissingen en omstreken, waarbij Stadskerk Vlissingen een initiërende en verbindende rol heeft.

Afbeelding van Daniel Reche via Pixabay

Stadskerk Vlissingen is een samenwerking tussen zes verschillende gemeenten. Zoals: Hope4You, Zuidpoort, Pinkstergemeente, Filadelfia, Wijngaard en Blinkende Morgenster. De aanbidding tijdens de Openluchtsamenkomst zal o.a. worden geleid door het team van Worship Zeeland.

Waarom?
Om als christenen in Vlissingen en omstreken samen te komen en te laten zien dat er meer is dat ons bindt dan dat ons scheidt. Om met elkaar als christenen samen de Naam van Jezus te eren en aanbidden. Om in het openbaar een geestelijke proclamatie te doen als Stadskerk Vlissingen. Om naar buiten te treden als kerk en zichtbaar te maken dat de kerk in Vlissingen leeft. Er zal een offer worden opgehaald tijdens de samenkomst. En verder zal als gast Daniel van Deutekom spreken.

Wanneer en waar
Zondag 17 september vanaf 14.45 uur is er koffie en thee en is er tijd voor contact en ontmoeting. Vanaf 15.30 uur begint de openluchtsamenkomst in het Westduinpark bij het Nollebos (naast Westduinpad, vlakbij parking Zwanenburgseweg)

Wat meenemen?
Een stoel en iets lekkers voor bij de koffie. Het zou geweldig zijn als we voor alle bezoekers iets lekkers kunnen aanbieden. Vind jij het leuk om iets lekkers te bakken en/of iets mee te nemen? Voel je vrij om dat te doen en zorg dan dat je uiterlijk 14:30 op het terrein bent om alles klaar te zetten.

Reactie schrijven

Commentaren: 0