· 

Museum Scheldewerf doet voor de eerste keer mee aan Burendag

Op 23 september was het weer Nationale Burendag,een initiatief van het Oranje Fonds en Douwe Egberts.

Burendag bij Museum Scheldewerf  © Multranet Media

Het was de eerste keer dat ook Museum Scheldewerf deel uitmaakte van de Burendag. Doeke Roos keek tevreden terug op deze dag, naar schatting kwamen er rond de 100 bezoekers af op de Burendag. Het was prachtig weer en de kinderen uit de buurt genoten van de grote stormbaan in de vorm van een boot die naast het Museum was geplaatst.

Via de Oranje partytent kon je genieten van een bakje koffie en iets lekkers erbij, en konden de buurtbewoners een lijst invullen om ideeën aan te dragen om de buurt te verbeteren en het museum hierbij meer te betrekken.   

Reactie schrijven

Commentaren: 0