· 

‘Westerschelde Ferry gaat burgers uit Walcheren meer betrekken’

 De Westerschelde Ferry is nog te weinig zichtbaar en de burgers van Walcheren moeten beter betrokken worden, zo blijkt uit intern onderzoek van de Ferry.

In dit onderzoek werd aan de inwoners gevraagd naar de motieven om wel of geen gebruik te maken van de veerdienst.

Naar aanleiding van de uitkomsten van dit onderzoek, gaat de Ferry in 2024 de activiteiten aan boord flink opschroeven. Zo komen er vaker gidsen aan boord om meer te vertellen over bijvoorbeeld de Westerschelde of de visserij en we gaan workshops en activiteiten voor verschillende doelgroepen organiseren. Zo zal de Westerschelde Ferry op Giving Tuesday, dinsdag 28 november, net als vroeger een kop snert aanbieden aan alle passagiers in de terminal van Vlissingen.

Ook de mascottes van de Ferry gaan meer zichtbaar worden, en daarmee ook de Ferry. Er zijn plannen om in de terminals een heuse winkel te starten, waar souvenirs van stuurman Plume, matroos Babbelaar, kapitein Ferry en machinist Kee verkocht worden. Zo komen de mascottes echt tot leven.

Reactie schrijven

Commentaren: 0