· 

Trekker Light Tour Walcheren start vanuit Vlissingen!

Donderdagmiddag was het dan zover, de Trekker Light Tour Walcheren ging van start vanuit Vlissingen.

Trekker Light Tour Walcheren  © Multranet Media

Verlichte trekkers en vrachtwagens
De versierde trekkers en overige voertuigen verzamelden zich om 17:00 uur op de parkeerplaats bij het Nollebos. Daarna ging de optocht richting President Rooseveltlaan de boulevard op. Waar een groot aantal bezoekers zich had verzameld om de verlichte trekkers en vrachtwagens gade te slaan. De kleurrijke stoet trok verder door naar het Bellamypark en verliet de stad via de Spuikomweg om richting Koudekerke te gaan. Het was de eerste keer dat Vlissingen werd aangedaan, sinds de bestaande optochten in 2018 werden georganiseerd in Zeeland. RTV Vlissingen was erbij en maakte er een kort verslag van!

Trekker Trek Aagtekerke
De Trekker Light Tour wordt op Walcheren georganiseerd door Stichting Trekker Trek Aagtekerke. De lichtjestocht wordt aan het eind van het jaar georganiseerd omdat het dan relatief rustig is voor de landbouwsector. "We willen het voor iedereen die komt kijken gezellig maken." Zegt organisator Wim Houmes.  

Eindpunt Westkapelle
De route startte in Vlissingen, om vervolgens via Koudekerke naar Biggekerke te rijden. Na Biggekerke was Meliskerke aan de beurt, waarna de tocht zich voortzetten naar Grijpskerke. Via Grijpskerke ging de stoet over Oostkapelle naar Aagtekerke en als eindpunt Westkapelle. Ook langs deze route was de opkomst van kijkers enorm.

Reactie schrijven

Commentaren: 0