· 

Samen lezen en herinneren met Zeeuws Weerzien

Heeft u iemand gekend die zich dagelijks in Zeeuwse dracht hulde? Herinnert u zich de gesteven kanten kappen, de zilveren broekstukken, de prachtig gesneden paardenmessen?

Een leesbijeenkomst van Zeeuws Weerzien © Zeeuws Weerzien

Herinneringskrant Zeeuws Weerzien brengt een eerbetoon aan die kleding, die alles vertelde over herkomst, geloof en stand.

Nieuw in Vlissingen
Vrijwilligers van Zeeuws Weerzien nodigen u graag uit om aan de hand van de verhalen in de krant, eigen herinneringen op te halen. Uw bijdrage vormt een welkome aanvulling. Kom op woensdag 24 januari van 14.00-15.00 uur naar de Bibliotheek in Vlissingen (Spuikomweg 7).  De toegang is gratis inclusief een kopje koffie of thee. Neem gerust een kennis of buurman/buurvrouw mee. U bent altijd welkom, maar indien mogelijk vinden we het fijn wanneer u zich opgeeft bij Rina Cevaal via leesteams@zeeuwsweerzien.nl.

Zeeuws Weerzien verschijnt vier keer per jaar en is gratis verkrijgbaar op diverse afhaalpunten, waaronder de bibliotheek, musea en diverse supermarkten. Iedere editie gaat over een ander thema. Op steeds meer locaties in Zeeland organiseert de redactie van Zeeuws Weerzien ontmoetingen met ouderen om samen herinneringen aan deze thema’s op te halen. Nu ook in Vlissingen. Voor meer informatie: www.zeeuwsweerzien.nl.

Reactie schrijven

Commentaren: 0