· 

Jumbo Terneuzen Schuttershofweg ondergaat verbouwing

De Jumbo winkel aan de Schuttershofweg 10 in Terneuzen krijgt een nieuw uiterlijk. Vanaf 7 februari om 09:00 uur kunnen inwoners van Terneuzen en omgeving weer terecht in de volledig vernieuwde Jumbo winkel.

Klanten hebben hier straks nog meer keuze uit een gevarieerd assortiment, zoals verse pizza’s en maaltijdsalades. Ook wordt het assortiment  met vleesvervangers flink uitgebreid. Daarnaast wordt de indeling van de winkel ruimer en overzichtelijker en is er verduurzaamd.

Filiaalmanager Alex Ollebek vertelt: “Ik kijk er met het winkelteam naar uit om klanten uit Terneuzen en omgeving opnieuw te verwelkomen in de verbouwde winkel, die straks ruim 1.300 vierkante meter vloeroppervlakte telt. Klanten kunnen straks weer bij ons terecht voor wat ze van Jumbo kunnen verwachten: de beste en lekkerste producten voor verrassend lage prijzen. Naast een vernieuwd assortiment, krijgt de winkel ook een verbeterde looproute.”

Meer aandacht voor vers
In de vernieuwde Jumbo is er nog meer aandacht voor verse producten. Zo zijn er verse maaltijdsalades en pizza’s om thuis af te bakken verkrijgbaar. Daarnaast liggen de kookgroenten in een gekoeld schap om de houdbaarheid en kwaliteit te verhogen. Op het versplein kunnen klanten terecht voor een ruim aanbod dagverse producten. Denk aan verse sappen, groenten, fruit, vleeswaren, brood en (buitenlandse) kazen. Ook wordt het borrelassortiment uitgebreid.

Duurzame ontwikkelingen
In 2030 wil Jumbo dat alle energie die voor haar winkels wordt gebruikt fossielvrij is en 100% duurzaam wordt opgewekt. Om deze ambitie na te streven, wordt er tijdens de verbouwing rekening gehouden met de verduurzaming van het pand en van de verschillende winkelelementen. Zo worden alle koelingen in de winkel voortaan afgesloten met glazen deuren.

Openingsactie
Alle klanten die voor een bedrag van 15 euro of meer boodschappen doen, ontvangen een chocoladereep van La Place (deze actie is geldig tot en met 11 februari en zolang de voorraad strekt). Ook ontvangen de eerste 150 klanten een gratis bos gele bloemen.

Tijdens de verbouwing kunnen klanten terecht bij de Jumbo winkel aan Drebbelstraat 2 in Terneuzen of makkelijk en snel boodschappen bestellen op Jumbo.com.

Reactie schrijven

Commentaren: 0