· 

Windschermen met afbeeldingen Scheldewerf geplaatst

Aan het begin van de week is gestart met het plaatsen van windschermen met daarop de afbeeldingen van werknemers van de Koninklijke Maatschappij De Schelde.

© Multranet Media

Deze windschermen met de Dedots met daarop afbeeldingen van de Scheldewerf staan op de hoek van de Aagje Dekenstraat en de Hellingbaan. De plaatsing hier van maakt deel uit van de herinrichting van park De Helling die momenteel in volle gang is. 

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Elly van der Bliek (zondag, 10 maart 2024 14:47)

    Komende uit de Scheldestraat werd ik verrast door de prachtige windschermen met roestachtige oude kleuren met foto's hoe het vroeger was bij de Scheepswerf De Koninklijke Maatschappij De Schelde. Vanaf een goede afstand zijn de "terug in de tijd" foto's goed zichtbaar. Ook vanuit de aagje dekenstraat en De Willem Ruysstraat zijn die goed te zien. Maar wat was of is het nu precies? Wat dichterbij gekomen moest ik erover voelen, allemaal dotten en zo mooi. Ik lees dat het Dedots heet deze techniek. Werkelijk heel erg mooi en weer een aanwinst voor Vlissingen want wat wordt het mooi in en rondom de omgeving van het Scheldekwartier.