· 

Gidsen aan boord tijdens Pasen

Ga je tijdens het paasweekend met de ferry mee? Op zondag 30 maart en maandag 1 april kom je aan boord enthousiaste gidsen van het MuZEEum tegen.

© Multranet Media

Ga je tijdens het paasweekend met de ferry mee? Op zondag 30 maart en maandag 1 april kom je aan boord enthousiaste gidsen van het MuZEEum tegen. Zij vertellen maritieme verhalen en mooie anekdotes over het rijke verleden en de huidige impact van de al eeuwenlange, drukbevaren Westerschelde. Hier vind je de tijden waarop de gidsen aan boord zijn.

Vanwege de verwachte drukte tijdens het Paasweekend varen we zaterdag, zondag en maandag volgens de hoogseizoendienstregeling. Je betaalt dan nog wel het tarief van het laagseizoen, er zijn alleen meer afvaarten.

Gids Niek

Op beide dagen zijn tijdens onderstaande tijden een gids aan boord:
 
Vanuit Vlissingen:
     09.48 uur
    10.48 uur
    11.48 uur

Vanuit Breskens:
    10.18 uur
    11.18 uur
    12:18 uur

Hoogseizoensdienstregeling
De Westerschelde Ferry vaart vanwege verwachte drukte tijdens het paasweekend op zaterdag, zondag en maandag volgens de hoogseizoensdienstregeling (wel nog tegen laagseizoenstarief). Officieel start het hoogseizoen op maandag 15 april.

Met korting naar het muZEEum
Het muZEEum is zondag 31 maart en maandag 1 april van 10.00 tot 17.00 uur open voor bezoek. Passagiers die met de Westerschelde Ferry meegaan kunnen het hele jaar door gebruikmaken van 15% korting.  Bij toegang in het muZEEum wordt gevraagd naar hun overtochtskaartje van die dag. Zie het arrangement op de website van de
Westerschelde Ferry.

Reactie schrijven

Commentaren: 0