· 

Running2gether organiseert gratis ‘Kanorun’

Loopgroep Running2gether organiseert op zaterdag 13 april vanaf 10.00 een hardloopclinic. Trainster Angelina van doorn laat je ervaren hoe het is om een warming-up mee te krijgen, geeft uitleg over verschillende trainingsvormen en er is een cooling-down.

Foto: groep Running2gether

In een groep sporten heeft veel mentaal en fysieke voordeel. Het biedt sociaal contact, geeft saamhorigheid en is voor elk niveau. Lopen met elkaar is gezellig, het gaat meer vanzelf. Wij hebben in het bruisende Vlissingen een prachtige omgeving om te sporten: strand, boulevard en het Nollebos.

Wat de trainingen van Angelina effectief en plezierig maakt  is de variatie tussen intensief, extensief en interval. Functionele oefeningen zoals ‘squads’ waarbij je hele lichaam meeneemt geven je een goede balans. Geen eenzijdigheid maar diversiteit. Je haalt het  bestje uit jezelf. Running2gether wil met de Kanorun de Kanovijver (onze starlocatie) in het zonnetje zetten. Na de training nodigen we je uit om gezellig na te praten bij de Kanovijver. Bij de koffie en thee krijg je een gratis kanokoek. Enthousiast geworden? Doe je mee? Top!

Kanorun – zaterdag 13 april 2024
Aanvang: 10.00
Eindtijd: 11.00
Locatie: Parkeerterrein Kanovijver – Nollepad 1 Vlissingen
Aanmelden: stuur een mail naar switchhealthcoaching@gmail.com

Reactie schrijven

Commentaren: 0