· 

TTV Westerzicht bestaat 50 jaar!

1 oktober 2024 bestaat TTV WESTERZICHT 50 jaar! We zijn een gezonde vereniging met een licht groeiend ledenbestand.

Een mijlpaal in de tafeltennisgeschiedenis van Zeeland, TTV WESTERZICHT wil er in 2024 ook een feestelijk jaar van maken en daar vooral ook onze leden in betrekken. We hebben er een zogenaamde drietrapsraket van gemaakt in de vorm van: Zaterdag 20 april 2024 een Open dag voor de regio bij TTV WESTERZICHT, waar demonstratiewedstrijden door jong en oud worden gehouden, volop ruimte is om ook eens een balletje te slaan en natuurlijk in gesprek te komen met enthousiaste leden van onze gezelligheidsvereniging.

29 juni 2024 een Provinciale dag (tafeltennistoernooi) in Kapelle met medewerking van TTV WESTERZICHT, Scaldina uit Zierikzee, TTV Yerseke en TTV Kapelle. Want ook zij bestaan dit jaar 50 jaar. Zaterdag 5 oktober 2024 wordt een uitgebreide receptie gegeven door TTV WESTERZICHT in ons eigen clubgebouw en zal er voor de leden een leuke attentie worden aangeboden.

Kortom een feestelijk jaar waarbij het tafeltennissen voorop staat, want bewegen moet en bewegen is fijn, samen met anderen sporten, gezelligheid en vriendschap!

Iedereen is welkom op 20 april a.s. in de Van Doornlaan 33a te Vlissingen,
van 10.00 tot 16.00 u.

Reactie schrijven

Commentaren: 0