· 

Laat je inspireren op de open dag van Muziekschool Zeeland

Op zaterdag 13 april houdt Muziekschool Zeeland, al 70 jaar het muzikale opleidingsinstituut van Zeeland voor jong en oud, haar open dag in Middelburg.

Van 11:00-14:00 kun je zelf verschillende instrumenten uitproberen of genieten van een de vele optredens.
Op de open dag nemen muziekdocenten en leerlingen je mee in de wereld van muziek en kun je zelf een instrument uitproberen. De dag biedt daarnaast volop entertainment. Zo kun je luisteren naar concertjes van leerlingen en zijn er optredens van het strijkerskwartet Con Legno, het harpensemble en de slagwerkgroep.

De dag biedt volop muzikale inspiratie. Naast het uitproberen van verschillende instrumenten en optredens zijn er ook workshops. Bij de workshop AMV (7-10 jaar) geven we je een kijkje in de ontdekkingstocht naar de wereld van muziek. Benieuwd naar de vele mogelijkheden van jouw stem? Ontdek het tijdens onze workshop stemvorming (vanaf 21 jaar).

Praktische informatie
De open dag vindt plaats op zaterdag 13 april 2024, locatie Kuiperspoort 21 Middelburg.
De muziekdocenten, leerlingen en medewerkers ontvangen je graag tussen 11:00-14:00
Meer info: muziekschoolzeeland.nl/opendag

Reactie schrijven

Commentaren: 0