· 

Kennismakingsmiddag herinneringskrant Zeeuws Weerzien

Onder de titel ‘Samen maken wij Zeeuws Weerzien’ is herinneringskrant Zeeuws Weerzien op zoek naar extra helpende handen, o.a. om aan de groeiende vraag naar leesbijeenkomsten te kunnen voldoen.

Samen herinneringen ophalen aan vroeger tijden aan de hand van herinneringskrant Zeeuws Weerzien’ – Foto Zeeuws Weerzien/Hanneke de Vroe

Daarom organiseert de stichting op 23 april een kennismakingsmiddag voor iedereen die meer wil weten over deze krant, de verschillende activiteiten en de mogelijkheden om aan te sluiten bij het enthousiaste vrijwilligersteam.

Zeeuws Weerzien bestaat inmiddels vijf jaar. De gratis krant vol verhalen over het Zeeland van de vorige eeuw, is vooral bedoeld voor oudere inwoners van Zeeland. Om zelf te lezen, maar ook en juist als aansporing om samen met anderen herinneringen op te halen. Meer dan 50 vrijwilligers zorgen samen voor de coördinatie en uitvoering van alle activiteiten: van redactie, opmaak en verspreiding van de krant tot de organisatie van leesbijeenkomsten voor ouderen en diverse PR- en secretariaatswerkzaamheden. Lijkt het u leuk om daar een steentje aan bij te dragen? Loop dan even binnen tijdens de kennismakingsmiddag en bespreek de mogelijkheden. Op 23 april is een team van Zeeuws Weerzien tussen 14.00 - 15.30 uur aanwezig in de bibliotheek van Vlissingen, Zierikzee, Goes, Tholen en Terneuzen.

Voor  meer informatie: www.zeeuwsweerzien.nl.

Reactie schrijven

Commentaren: 0