· 

Vier Koningsdag in stijl in Hotel De Timmerfabriek

Beleef Koningsdag zoals het hoort, IN STIJL! Dit gratis Oranjefeest wil je niet missen!

Afbeelding van Gerd Altmann via Pixabay

Vier Koningsdag dit jaar bij Hotel De Timmerfabriek en geniet met je vrienden of familie van feestelijke jazzmuziek van Fête laweit. Wilt u tijdens het optreden dineren? Dat kan! Geniet van een heerlijk diner in ons restaurant en zie op smakelijke wijze de kleur oranje terug!

Over de jazz band Fête laweit
Geniet tijdens Koningsdag van de energieke band Fête Laweit! Fête Laweit is een groep van jonge muzikanten die er op uit zijn om iedereen weer te laten dansen op de swingklassiekers van vroeger. Hun repertoire bestaat uit stukken van Ella Fitzgerald, Ray Charles, Nat King Cole, Louis Armstrong en nog veel meer. Allemaal eigen arrangementen met een Fête laweit draaitje aan. Dit alles gebracht door zeven studenten van het conservatorium te Gent. Bruisend van jong enthousiasme en energie! Ze bestaan uit: een driekoppige ritmesectie, een blazer en een zangeres. Al bij al, tijd om je dansschoenen aan te trekken!

Informatie & prijs
Deze feestelijke dag houden we natuurlijk op Koningsdag, zaterdag 27 april 2024, en is van 18:00 uur tot 22:00 uur.
GRATIS entree
Geen reservering nodig!
De dresscode is ORANJE! En nee, een volledig Oranjekostuum is niet verplicht (wel leuk!), iets subtiels is ook goed.

Reserveer nu en maak van Koningsdag een koninklijk feest!

Reactie schrijven

Commentaren: 0