· 

De Rijdende Rechter biedt hulp voor problemen en conflicten

Het MAX-programma De Rijdende Rechter zoekt nieuwe geschillen en zakelijke conflicten.

Mr. John Reid helpt bij conflicten over een onduidelijke erfgrens, overlast van bomen, schuttingen en schuurtjes en bij hoog opgelopen burenruzies. Maar ook familievetes en onenigheid over recht van overpad komen aan bod. Kan De Rijdende Rechter u helpen?

“Als er een conflict is tussen twee partijen, dan ga ik met mijn team, altijd persoonlijk langs om zelf polshoogte te nemen”, aldus mr. Reid. “Om zo een goed beeld te kunnen vormen wat er echt aan de hand is en hoe het op te lossen is volgens de wetgeving. En met De Rijdende Rechter komen we dan snel, en zonder kosten, tot een bindende uitspraak!”

Heeft u een lekkage in uw huis en heeft u een meningsverschil met de loodgieter hierover? Of heeft u een heel ander probleem waar De Rijdende Rechter u bij kan helpen? Een geschil met de buren, de gemeente, een woningbouwvereniging of een andere instantie of bedrijf en kunt u de hulp van Mr. John Reid gebruiken? Ga dan naar www.rijdenderechter.nl of stuur uw zaak per post naar:

IDTV
t.a.v. Redactie De Rijdende Rechter
Overschiestraat 176
1062 XK  Amsterdam

Of bel naar: 020 – 3143112 (lokaal tarief).

(IDTV is de producent van het programma in opdracht van Omroep MAX)

Reactie schrijven

Commentaren: 0