· 

Woningbeurs in de Machinefabriek

Op zaterdag 25 mei 2024 organiseert de gemeente Vlissingen een Woningbeurs in de Machinefabriek van Vlissingen.

Foto © Multranet Media

Van 10.00 tot 16.00 uur kunnen woningzoekenden en geïnteresseerden een kijkje komen nemen om te zien wat Vlissingen allemaal aan woningbouwprojecten te bieden heeft.

Gemeente Vlissingen in ontwikkeling
Er zijn veel projecten, plannen en ambities in de gemeente Vlissingen. Dit om de ambities waar te gaan maken die komen uit de Strategische Visie Vlissingen 2040 en de Omgevingsvisie. Tijdens de Woningbeurs wordt een greep hieruit gepresenteerd.

Scheldekwartier
Het grootste woningbouwproject in Vlissingen is natuurlijk het Scheldekwartier. Het Scheldekwartier is volop in beweging. Het komende jaar starten er nog meer nieuwbouwprojecten, waaronder Kop Keersluis, S-Park en Lloyds.

Bent u op zoek naar een nieuwe woning in de gemeente Vlissingen of bent u geïnteresseerd in hoe het Scheldekwartier eruit gaat zien? Kom dan zeker op 25 mei 2024 langs in de Machinefabriek. De entree is gratis.

Reactie schrijven

Commentaren: 0