· 

Studenten organiseren muziekquiz aan zee voor dieren in nood

Zon, zee, strand, muziek en een drankje in je hand. Omringd door vrienden en familie zal het niks anders dan een gezellige avond beloven.

In 2019 hebben ze zich ontfermd over de dierenambulance die dreigde te verdwijnen  © Multranet Media

Vijf HZ studenten maken dit waar door middel van een muziekquiz. Deze vindt op 13 juni plaats bij boulevard 17 te Vlissingen. Met zijn vijven halen zij geld op voor Stichting Dierenwelzijn Walcheren.

Drie HZ studenten commerciële economie en twee HZ studenten communicatie kwamen ongeveer vijf weken geleden samen om zich in te zetten voor het goede doel. Stichting Dierenwelzijn Walcheren helpt dieren in nood sinds 2016. In 2019 hebben ze zich ontfermd over de dierenambulance die dreigde te verdwijnen in de gemeente Vlissingen, waarna ze in februari een gloednieuwe ambulance kregen van Stichting Dierenlot.

De muziekquiz bedraagt €12,50 en zal anderhalf uur duren, bestaande uit 4 rondes. Tussen 18.00 uur en 21.00 uur kunnen twee groepen deelnemen aan de quiz. Alle genres komen van pas, het vraagt dus geen muziekkennis om mee te doen. Deze quiz nodigt daardoor jong en oud uit. Tijdens de quiz is het ook mogelijk om hapjes en drankjes te bestellen. De vijf studenten kijken er naar uit om jullie te mogen ontvangen op deze avond!

Reactie schrijven

Commentaren: 0