· 

Livemuziek evenement voor startende ondernemers in Kenia

VROUWENPOLDER - 6 studenten van de HZ University of Applied Sciences in Vlissingen zetten zich, namens het goede doel Edukans, in voor studenten in Kenia.

Jaarlijks betreden 500.000 tot 800.000 jonge Kenianen de arbeidsmarkt, driemaal meer dan de nieuwe banen in de private sector, waardoor ondernemerschap een veelbelovende oplossing is. Deze 6 HZ studenten willen net afgestudeerde Keniaanse studenten, die aan het begin van onderneming carrière staan, steunen door middel van een evenement.  Met het LiveMusic4Kenia evenement, in Vrouwenpolder, proberen zij awareness te creëren bij bezoekers van het evenement over de geringe carrièremogelijkheden die Keniaanse studenten hebben na afgestudeerd te zijn. Alle opbrengsten van het evenement gaan naar het goede doel (Edukans).

Zondag 9 juni vindt LiveMusic4Kenya plaats. Tijdens dit evenement kunnen bezoekers genieten van een lekker hapje en genieten van live acts van Ruben de Keijzer en Job Done op de achtergrond. Alle maaltijden en drankjes worden verzorgd door camping De Oranjezon. Tijdens het evenement zal er een infobooth aanwezig zijn, hier kunnen alle bezoekers van het evenement voorzien worden van informatie over het goede doel. Het evenement vindt plaats bij camping De Oranjezon en duurt van 13.00 uur tot 18.00 uur.

Dit evenement wordt georganiseerd ten behoeve van het goede doel Edukans, dat zich inzet om het onderwijs voor studenten in ontwikkelingslanden te verbeteren. Dit jaar gaan alle opbrengsten naar studenten in Kenia voor de realisatie van startup kits voor net afgestudeerde studenten. Dankzij deze startup kits wordt het voor studenten met ondernemende ambities gemakkelijker om de eerste stappen richting een eigen onderneming te zetten.

Gedurende het evenement zullen er geweldige optredens plaatsvinden. Van 13.00 tot 15.00 uur zal de band Job Done de bezoekers trakteren op een energieke live-act. Het evenement wordt afgesloten met een optreden van Ruben de Keijzer, die van 15.00 tot 18.00 uur optreedt. De toegang tot dit evenement is volledig gratis. Kom genieten van goede muziek, heerlijk eten en een fantastische sfeer, allemaal voor het goede doel!
Voor meer informatie kunnen de social mediakanalen van dit evenement bezocht worden.

Reactie schrijven

Commentaren: 0