· 

Feestelijke afronding bouw De Dempo op woensdag 19 juni

In maart 2024 leverde l’escaut de laatste appartementen op aan de nieuwe bewoners van De Dempo in de Scheldewijk. Inmiddels is de bouw afgerond.

De Dempo  Foto © Multranet Media

Op 19 juni vindt de feestelijke afronding van de bouw van De Dempo plaats, samen met bewoners, omwonenden en projectbetrokkenen.

De Dempo
De Dempo ligt in de Scheldewijk, aan De Kungsholmstraat en het Stumphiuspark. In september 2021 tekende l’escaut een overeenkomst met De Kok Bouwgroep voor de nieuwbouw van 80 appartementen in De Dempo. De bouw startte in juli 2022. De appartementen zijn geschikt voor één- en tweepersoonshuishoudens zonder inwonende kinderen. Het hele gebouw is dit voorjaar opgeleverd. Het is een toekomstbestendig gebouw in een mooi nieuw deel van Vlissingen. Ook het terrein tussen het bestaande gebouw aan de Van Dishoeckstraat en De Dempo richtte l’escaut opnieuw in. Beide gebouwen hebben nu een gezamenlijk parkeerterrein en (groen)inrichting.

Scheldekwartier
De Dempo is gelegen in de Scheldewijk, onderdeel van het Scheldekwartier. Een maritiem stadsdeel in ontwikkeling in de binnenstad van Vlissingen. Tot en met 2027 bouwt l’escaut tweehonderd sociale huurwoningen in de Scheldewijk.

Reactie schrijven

Commentaren: 0