· 

Ondertekening convenant ‘Weer Thuis op Walcheren’

De gemeenten Middelburg, Vlissingen en Veere sluiten een convenant met Walcherse woningcorporaties en zorgaanbieders.

Stadskantoor Middelburg. Afbeelding van Alfred Grupstra via Pixabay

Het samenwerkingsconvenant ‘Weer Thuis op Walcheren’. Vanochtend was het moment van de daadwerkelijke ondertekening. In de raadzaal in het stadskantoor van Middelburg hebben alle partijen hun handtekening gezet.

In het convenant staan afspraken over passende hulp en begeleiding bij uitstroom naar zelfstandig wonen. Weer Thuis is namelijk voor mensen die in een zorg- of opvanginstelling (woonvoorziening) verbleven en weer in de wijk gaan wonen. Namens de Walcherse gemeenten ondertekenden wethouder Willemien Treurniet (gemeente Middelburg), wethouder Bert Tuk (gemeente Veere) en wethouder Albert Vader (gemeente Vlissingen) het convenant.

Daarnaast tekenden de Walcherse woningcorporaties Zeeuwland, WBV Arnemuiden, L’escaut en Woongoed Middelburg en de zorgaanbieders Juvent, CKZ, Philadelphia, MGB hulpverlening, De Hoop GGZ, Jeugd Bescherming West, Emergis, Leger des Heils, Eleos, Gors en Zeeuwse Gronden het samenwerkingsconvenant.

Reactie schrijven

Commentaren: 0