· 

Vlissingen Vintage 3 dagen oldtimers bekijken en llive muziek

De liefhebbers van rock and roll bandjes en oldtimers kunnen vanaf 21 juni 2024 weer genieten van een driedaags festival in Vlissingen.

Vlissingen Vintage 2023  Foto © Multranet Media

Vlissingen Vintage begon in 2016 als een eendaags festivalletje met drie Vlissingse rock and roll bandjes, zes oldtimers en driehonderd man publiek op de Kleine Markt. Wat nu inmiddels is gegroeid naar een driedaags muziek festival met tweeëntwintig internationale live bands, een vintage markt, een vinyl beurs, food trucks, custom made fietsen, een flea market waar je je vintage spullen mag verkopen. En kindervermaak en meer dan honderd oldtimer auto’s uit de jaren ‘40 tot en met ‘75. Het festival is gratis te bezoeken. Kijk voor meer informatie op de website van Vlissingen Vintage

Reactie schrijven

Commentaren: 0