· 

Feestelijke opening van Kippie Vlissingen

Op 27 juni opent Kippie Vlissingen feestelijk zijn deuren om 09:00 uur, de nieuwe winkel is gevestigd aan de Walstraat 106.

Kippie Vlissingen. Foto: Michel van Manen

Kippie Vlissingen
Michel van Manen, de gedreven ondernemer achter deze nieuwe vestiging, verheugt zich op de komst van zijn winkel aan de Walstraat 106. "Het is geweldig om Kippie naar Vlissingen te brengen. We hebben een ruim assortiment met producten, van heerlijke kipgerechten tot verrukkelijke maaltijden die je thuis gemakkelijk kunt opwarmen. Ik kan niet wachten om de lokale gemeenschap te verwelkomen in onze winkel," aldus Michel van Manen. De winkel belooft een ware trekpleister te worden door zijn locatie in de stad van Vlissingen.
Website Kippie Vlissingen

Kippie Vlissingen kijkje in de winkel aan de Walstraat. Foto: Michel van Manen

Uitbreiding Kippie winkels
Er worden deze zomer twee nieuwe winkels geopend. Op 27 juni zal Kippie Vlissingen zijn deuren openen, gevolgd door Kippie Nunspeet op 7 augustus. Met deze uitbreiding heeft Kippie na de zomer 64 winkels door heel Nederland, waar klanten kunnen genieten van heerlijke vers gegrilde kipproducten en verschillende maaltijden. In Zeeland zijn er nu drie Kippie winkels, in Goes, Middelburg en Vlissingen.

Kippie Nunspeet
Na Vlissingen is het de beurt aan Nunspeet. Edwin de Ruijter, de ondernemer die de nieuwe Kippie winkel aan de Dorpstraat 59 zal runnen, kijkt uit naar de opening op 7 augustus. "We gaan binnenkort meewerken in een Kippie winkel om alles te leren over de producten en het runnen van onze eigen winkel. We zijn enthousiast om de mensen van Nunspeet kennis te laten maken met Kippie. Onze gerechten zijn niet alleen lekker, maar ook erg gemakkelijk voor drukke gezinnen of voor een feestje," vertelt Edwin de Ruijter. Met de locatie aan de Dorpstraat in Nunspeet, naast de Hema, zal Kippie Nunspeet zich vestigen op een mooie plek.

Een groeiend succes
Met deze twee nieuwe winkels, zal Kippie na de zomer 64 winkels hebben in heel Nederland en de groei in Kippie winkels verder doorzetten. Met de opening van de nieuwe winkels in Vlissingen en Nunspeet, vergroot Kippie zijn bereik en biedt het nog meer mensen de kans om te genieten van hun producten zoals kippenpoten, saté, maaltijden en Kippiepannen.

Reactie schrijven

Commentaren: 0