· 

Kenniscentrum Kusttoerisme presenteert onderzoeken

HZ Kenniscentrum Kusttoerisme (HZ KCKT) organiseert donderdag 16 februari de eerste editie van ‘Kennisupdate Live’. Het is een evenement waar de onderzoekers de resultaten van een aantal grote onderzoeken op het gebied van recreatie en vrije tijd presenteren.

Badstrand Vlissingen

Ook delen ze hun plannen voor 2023. Het kenniscentrum deelt onder meer de resultaten van het inwoners-onderzoek, vaste gastenonderzoek, bezoekersonderzoek, de aanboddatabase vrijetijdsaanbod, ‘Toerisme in balans’ en ‘Toerist van de toekomst’. Het evenement vindt plaats in de HZ aan de Edisonweg in Vlissingen.

Het programma bestaat uit een plenaire start met gedeputeerde Dick van der Velde en coördinator Diana Korteweg Maris van HZ KCKT en een aantal deelsessies met onderzoekers en studenten. Het duurt van 14.00 tot ongeveer 17.30 uur. Aanmelden kan tot en met 9 februari via deze website

Reactie schrijven

Commentaren: 0