· 

Mars 17 km Veva-studenten van Westkapelle naar Vlissingen

VeVa-studenten van Scalda Goes, marcheren vrijdag 21 juni vanaf Westkapelle naar Vlissingen.

Archieffoto 2023  © RTV Vlissingen

In samenwerking met stichting Actie voor Helden wordt er met deze mars aandacht gevraagd en geld ingezameld voor de verschillende projecten die gericht zijn op het welzijn van militairen, veteranen en hun thuisfront. We maken hiermee de verbinding tussen jong en oud.

Deze 17km lange mars loopt langs de kust, over de duinen en zal worden afgerond met een parade in Vlissingen. De parade zal worden gevormd door studenten samen met veteranen, oud gedienden en verschillende (oudere) militaire voertuigen.

Tijdens de mars worden er monumenten aangedaan en zullen er ook veteranen als gastspreker aanwezig zijn. De studenten vertrekken om 10:00 uur vanaf de Sherman tank in Westkapelle en komen rond 15:00 uur aan bij de bioscoop in Vlissingen. De parade zal om 15:30 uur beginnen over de Boulevard, via het Arsenaalsplein naar Uncle Beach toe. Hier zal aansluitend een ceremonie zijn, waarbij de studenten uit handen van een veteraan de Coin krijgen uitgereikt. Het geheel is rond 17:00 uur afgelopen.

Meer informatie over de route en de tijden va aankomst etc zie PDF document hieronder.

Lees ook: VEVA Marcheert aankomst in Vlissingen Uncle Beach (2023)

Download
VeVa-Marcheert-2024.pdf
Adobe Acrobat document 298.2 KB

Reactie schrijven

Commentaren: 0